Преди дни Илон Мъск обяви, че е спазил обещанието си

...
Преди дни Илон Мъск обяви, че е спазил обещанието си
Коментари Харесай

За това ли ще отидат милиардите на Мъск

Преди дни Илон Мъск разгласи, че е спазил обещанието си е и продал част от акциите си в Tesla на стойност към шест милиарда $. Този ход пристигна след подканите от шефа на Световната стратегия по издръжка към Обединените народи Дейвид Бийсли, който пресметна, че тъкмо толкоз пари ще им трябват, с цел да се оправят със международния апетит.
 Илон Мъск, акциите в Tesla и извърши ли обещанието си милиардерът
Мъск удържа на думата си

Но дали в действителност го направи поради хората

Най-богатият човек на света обществено изиска проект, по който средствата ще бъдат изразходвани , и към този момент го има. Сега остава да разберем дали отговорът го удовлетворява, намира ли някакви нередности и в последна сметка ще направи ли дарението за милиарди в името на общото богатство.

Един бърз взор на финансовия проект, направен от експерти в Организация на обединените нации, демонстрира, че 6.6 милиарда $ ще бъдат задоволителни, с цел да се спасят 42 милиона души от апетит .

The world is on fire. I've been warning about the perfect storm brewing due to Covid, conflict, climate shocks & now, rising supply chain costs. IT IS HERE. 45M lives are at stake—and increasing daily. If you don’t feed people, you feed conflict, destabilization & mass migration.
— David Beasley (@WFPChief)
Три и половина милиарда $ ще отидат за пазаруване на храна и нейната доставка до нуждаещите се, даже и в най-отдалечените кътчета на света. Два милиарда $ са отредени за ваучери и финансова помощ за храна тук-там, където има функциониращи пазари. С тях се дава опция за избор и се поддържа локалната стопанска система.

700 милиона докара ще отидат за характерни за другите 43 страни разноски за осъществяване на ефикасни стратегии - като основаване на офиси и други. А останалите 400 милиона са за " световно и районно ръководство на интервенциите, администрация и отчетност ".
 Илон Мъск, Бърни Сандърс, налозите за богатите и за какво милиардерът се заяде със сенатора в Twitter
Защо Илон Мъск се заяде с 80-годишен сенатор

Милиардерът още веднъж нападна

В подробния се вижда и систематизиране на средствата по райони, както и още информация за активността на стратегия. А от Организация на обединените нации показват подготвеност за диалози както с Мъск, по този начин и с всеки различен милиардер, който би желал да поддържа тяхната активност, предава Fortune.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР