Преди дни е починал тъстът на Ахмед Доган. Става дума

...
Преди дни е починал тъстът на Ахмед Доган. Става дума
Коментари Харесай

Ахмед Доган потъна в траур: Отиде си негов много близък човек

Преди дни е умрял тъстът на Ахмед Доган. Става дума за бащата на втората му законна брачна половинка и майка на щерка му Демет – Ширин Карнобатлъ. Самата тя показа за загубата си в обществените мрежи. Вестта за кончината на татко ѝ стигнала и до почетния ръководител на Движение за права и свободи, който намерил метод да отдаде респект, написа вестник Ретро.
Навремето родителите на Ширин били деятели на партията на Доган, а той взема хубавицата за своя втора брачна половинка. Първата им среща не е в родния ѝ Плевен, а в София, където амбициозната Ширин идва, с цел да прави кариера. На 21 години тя кандидатства за водеща на новините на турски по Българска национална телевизия, а Сокола е в публиката на състезанието. Карнобатлъ печели един от най-влиятелните мъже у нас с хубостта и положителното си образование. Сватбата им е извънредно обилна и гостите наброяват над 300 души. От Ширин Доган има щерка – Демет, която приключи Софийския университет. След раздялата на майка ѝ и татко ѝ той я взема при себе си в Сараите и тя израства, обгрижвана от идната му половинка – манекенката Алтен, с която също преди време се разделиха. Демет приключи Италианския колеж в Горна баня, а по-късно се ориентира към по-творческия бранш и се върна да живее под покрива на своята майка.
Сега наследничката на Сокола се устоя, работейки като гримьорка. В същото време постоянно твори и над белия лист, а стиховете си разгласява в обществените мрежи. Таланта си е наследила от своята майка, която посвети стихотворение и на татко си след неговата неочаквана загуба. Ширин Карнобатлъ от дълги години е основен специалист в Министерството на културата и е измежду най-опитните фрагменти в администрацията там. Бившата жена на Доган дава отговор за съвсем всички огромни събития, проведени от ведомството, и е описвана от сътрудниците си като огромен експерт, въпреки същинското ѝ предопределение да не била политиката, а киното. Ширин е приключила Европейска обществена администрация в Софийския университет, само че има саморасъл гений на актриса. В това амплоа съумяха да я видят и феновете на Нова телевизия в сериала „ Ягодова луна “, където тя играеше себе си и си партнираше със Стефка Янорова. Малцина обаче се досетиха, че в действителност Карнобатлъ е една от огромните любови на Ахмед Доган.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР