Преди дни двама младежи са арестувани след сигнал, че размахват

...
Преди дни двама младежи са арестувани след сигнал, че размахват
Коментари Харесай

Младежите, арестувани с бутафорно оръжие: Вече нямаме уважение към полицията

Преди дни двама младежи са задържани след сигнал, че размахват бутафорни оръжия от колата, с която пътуват.

Илиян Томов приключва междинното си обучение тази година, а Кристиян Ляпев е скиор в националния ни тим. Момчетата настояват, че с изключение на с арест историята приключва и с пердах. Илиян постоянно посещава шампионати по т.н „ еърсофт ” пукотевица. Пред bTV той показа, че бутафорните автомати нямат общо с огнестрелно оръжие, защото те работят със сбит газ или електричество.

По думите на Кристиан той е разглеждал изкуствения револвер на пасажерското място в колата, карана от Илиян. Той твърди, че не е размахвал или насочвал оръжието отвън автомобила, а е показал интерес към представянията на приятеля си в шампионатите.

„ Спряха ни, изглеждаше като рутинна инспекция, тъй като ни извадиха палка. Поискаха ни документите, ваучър на колата, дадохме ги, след което пристигнаха още няколко патрула ”, добави той.

Кристиян неотдавна претърпява случай, откакто пада със ските си. Последва тежка интервенция, от която към момента се възвръща. След като полицията стопира младежите, органите на реда стартират да ругаят и ползват физическо принуждение. Илиян и Кристиян споделят, че са почнали да им извиват ръцете, да ги ритат и удрят плесници. Освен това, служителите на реда отказали да се легитимират. Младежите обявиха, че са следвали общоприетия протокол малко по малко, без да се опълчват. Въпреки това, служителите на реда неглижират естественото държание и не престават с малтретирането.

Кристиян твърди, че преди нелепата преживелица преди дни е изпитвал почитание и доверие към органите на реда. Това обаче се е трансформирало след ненужното принуждение върху него.

От Министерство на вътрешните работи отхвърлят да е имало физически контакт с момчетата. Започва следствие по случая. Двете момчета чакат отмъщение и служителите на реда да понесат своите последици. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР