Преди дни бе премиерата на документалния филм за Джъстин Бийбър,

...
Преди дни бе премиерата на документалния филм за Джъстин Бийбър,
Коментари Харесай

Джъстин Бийбър, наркотиците и най-тъмните моменти от миналото му

Преди дни бе премиерата на документалния филм за Джъстин Бийбър, озаглавен Seasons. Благодарение на него разбираме за моменти от живота на изпълнителя с самопризнания от първо лице, някои от които и много сложни.

Във кино лентата има една специфична част с името The Dark Season (Тъмният период). Това е и моментът, в който Бийбър приказва за първи път толкоз намерено за опита си с опиатите.

Пред камерите изпълнителят се връща в родния си дом в Онтарио и не скрива, че той му подухва както положителни, по този начин и неприятни мемоари. Тук зa пръв път открива гения си като махленски реализатор. Но и тук за пръв път протяга ръка като леките опиати, тъй като възрастните в живота му го неглижират. Тогава е единствено на 12-13 години.

Постепенно опиатите се трансформират в нужното бягство. Тогава той е млад и опитва, както всички други на неговата възраст. Но славата му прави прекарването по-различно, по-стресиращо.

Когато натрупва положение, около него стартират да се въртят хора, които желаят да са в обкръжението му, тъй като е богат и прочут. И Бийбър схваща, че живее живот, който желаят повече те, в сравнение с той самият.

Но последователно залитането към опиатите се трансформира в привързаност. Медиите единствено го подлагат на критика за непристойното му държание, а защитата влиза в спалнята му измежду нощ, с цел да ревизира пулса му. И тогава Джъстин схваща, че е прекомерно покрай гибелта, написа CNN.

Изпълнителят осъзнава, че е злоупотребявал доста с тялото си през предишното. А през днешния ден лаймската болест, с която се бори, му е дала и най-важния урок - да се грижи за себе си и да бъде най-хубавото, на което е кадърен - и като човек, и като реализатор, и като брачен партньор. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР