Преди дни бе последният кралски ангажимент на принц Хари и

...
Преди дни бе последният кралски ангажимент на принц Хари и
Коментари Харесай

Хари и Меган нямат полезен ход

Преди дни бе последният кралски ангажимент на принц Хари и Меган Маркъл . Веднага след него двамата се върнаха назад във Ванкувър, където се откриха при започване на годината. И съумяха да заловен последната опция преди епидемията от ковид да блокира света.

До края на месеца херцогът и херцогинята на Съсекс са публични членове на кралския двор, след което са свободни да вършат съвсем всичко, което си изискат. Сега обаче на напред във времето идва друго, с което няма по какъв начин да не се съобразят - пандемията от COVID-19 .

Заради нея всички краткосрочни проекти на Хари и Меган са замразени , а това значи и отсрочване на формалното начало на новия им живот отвън кралския двор. Но когато събитията го постановат, никой няма право да се противи.
 Снимка 471126

Засега двойката не може да напуща Канада, тъй като по-късно няма да има опция да се върне. Освен в случай че министър председателят Джъстин Трюдо не направи компромис от разпоредбите, които самичък вкара. Маркъл към този момент може да влезе в Съединени американски щати , тъй като има поданство, само че не същото можем да кажем за нейния брачен партньор.

И по този начин двамата са в задънена улица , а желанието им са се реалокират в Малибу сигурно ще би трябвало да изчака няколко месеца. Засега няма изясненост и дали Хари и Меган ще могат да участват на сватбата на принцеса Беатрис на 29 май, в случай че не бъде анулирана, което е малко евентуално, написа Insider.
 Снимка 472086

Междувременно стана ясно, че херцогът на Съсекс има съществени терзания дали не е инфектиран с ковид . Причината за тях е срещата му от предходната седмица с Луис Хамилтън, който преди този момент се е виждал със Софи Трюдо и Идрис Елба - и двамата с позитивни проби за COVID-19.
 Принц Хари, Меган Маркъл, принцеса Ан и тя ли ще е първият им клиент след Мегзит
Тайната приятелка на Хари в кралския двор

Кого чака на посетители в Канада

Засега не се знае дали и принц Хари си е направил тест, само че е несъмнено, че е съществено обезпокоен за здравето на своя татко и на своята баба . Самата Меган също постоянно поддържа връзка с кралицата, а през другото време дава прецизни инструкции на личния състав си по какъв начин да дезинфекцира дома им.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР