Преди дни Анджелина Джоли изрази в статия за списание Time

...
Преди дни Анджелина Джоли изрази в статия за списание Time
Коментари Харесай

Анджелина Джоли, самоизолацията и за какво ни призовава актрисата

Преди дни Анджелина Джоли изрази в публикация за списание Time своите терзания за всички деца, които са жертва на принуждение по време на самоизолирането. Във видеоразговор с калифорнийски хирург, който актрисата снима за същото издание, тя още веднъж ни приканва за повече обществена отговорност.

Актрисата ни моли да бъдем по-отворени един към различен, да демонстрираме внимание и да се интересуваме какво се случва сега в дома и живота на хората към нас. Защото това може да бъде в действителност значимо и животоспасяващо за тях.

Преди години Джоли е плакала всякога, когато види, чуе или разбере за страдащи хора. Но една баба с думите си я кара да се замисли. Тя й споделя, че няма потребност от нейните сълзи, а от помощта й. И по този начин актрисата приема за собствен дълг да оказва помощ на всички, на които може, и да демонстрира повече емпатия към протичащото се към нея.

" Бъдете там, бъдете подкрепящи, дръжте очите си отворени, без значение дали става дума за ваш преподавател или другар. ", споделя Джоли.

Според нея, не трябва постоянно да си споделяме, че не е наша работа какво се случва в дома на съседите да вземем за пример. Защото децата в този момент не вървят на учебно заведение и няма кой да види белезите от принуждение по лицата им, написа Fox News.

И всичко, което се изисква от нас в тези сложни времена, е да бъде там за хората, да ги изслушваме и да ги поддържаме. Дори няма потребност да се тормозим дали ще може да решим казуса им. Задача ни е да бъдем просто тяхна опора. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР