Преди дни 27-годишен пациент с COVID почина в ИСУЛ Царица

...
Преди дни 27-годишен пациент с COVID почина в ИСУЛ Царица
Коментари Харесай

Почина 27-годишен мъж с фалшив COVID сертификат

Преди дни 27-годишен пациент с Коронавирус умря в ИСУЛ „ Царица Йоана “. Пред лекарите той декларирал, че е имунизиран и има зелен документ. След като положението му внезапно се влошило, медиците се усъмнили в димите му.

Д-р Кирил Пеев описа, че след сериозен разпит на пациента, той си признал, че има подправен Коронавирус документ. На въпрос за какво не се е ваксинирал, младият мъж дал отговор, че се тормозил за репродуктивните си качества.

„ При една от визитациите той беше в стаята без маска, когато го попитах за какво е без, той отговори, че не му е нужен О2, тъй като изгарял белия дроб. Това е парадокс, той доставя нужната храна за клетките и тъканите, с цел да може организмът да се възвърне “, сподели доктор Пеев пред БТВ.

Медикът сподели рентгенова фотография на белите дробове на пациента, на която се вижда, че има частична загуба на тъкан в органа, която води до дихателна непълнота. Лекарят моли да не се има вяра на тайните теории, тъй като те могат да бъдат рискови.

Той изясни, че в лечебните заведения няма процедура да се ревизира с проби дали даден пациент е в действителност имунизират, разчита се на честната дума. Д-р Пеев уточни, че все по-често се хоспитализират Коронавирус заболели с подправени документи.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР