Преди десетина дни се състоя анонсът на фитнес гривната от

...
Преди десетина дни се състоя анонсът на фитнес гривната от
Коментари Харесай

Фитнес гривната Xiaomi Mi Band 4 се предлага при цена 31,23 евро

Преди десетина дни се състоя анонсът на фитнес гривната от ново потомство Band 4 на Xiaomi.

Устройството е оборудвано с AMOLED екран с размер на диагонала 0,95 инча и резолюция 120х240 пиксела. Максималната бляскавост е 400 кандела на квадратен метър и може да се контролира. Екранът е предпазен с 2.5D закалено стъкло, покрито с олеофобно покритие. Управлението се реализира посредством жестове върху сензорния екран, разполагаем е бутонът Home.



Фитнес гривната Xiaomi Mi Band 4 има отбрана от клас 5ATM. Това значи, че тази смарт гривна устоя на налягане, еквивалентно на дълбочина от 50 метра. С други думи, Mi Band 4 ще оцелее при дъжд, напръскване, инцидентно потапяне, под душа или при плуване. Корпусът е изработен от поликарбонат. Гривната е съвместима с устройства работещи под ръководството на Android 4.4 и iOS 9.0 и нагоре. Свързването става посредством Bluetooth 5.0 BLE безжична връзка.

Зареждането на Mi Band 4 до 100% става за 2 часа. Използва се акумулаторна батерия с потенциал 125 mAh, като времето на самостоятелна работа доближава 20 дни. Фитнес гривната разполага и с акселерометър, 3-осов жироскоп и пулсомер.

Автоматично се разпознават бягането, ходенето, карането на велосипед, плуването, фитнес упражненията и други.
Фитнес гривната Xiaomi Mi Band 4 може да бъде закупена оттукЦена: 31,32 евро Количествата са лимитирани

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР