Преди десетина дни, на 4 август, Меган Маркъл навърши 38

...
Преди десетина дни, на 4 август, Меган Маркъл навърши 38
Коментари Харесай

Посланието, което Меган Маркъл отправи на рождения си ден

Преди десетина дни, на 4 август, Меган Маркъл навърши 38 години. Този път тя означи рождения ден по-различно - освен като херцогиня, само че и като майка.

Празникът в стеснен, фамилен кръг се е провел в кралската лятна резиденция в Балморал, където кралицата предложения херцога и херцогинята на Съсекс. Повече детайлности за него може и да не разбрахме, само че най-малко към този момент знаем каква е била тортата, която Меган избра за специфичния си ден.

Маркъл от години е почитател на веганството и по тази причина доста деликатно сортира какво тъкмо да похапва. А изборът й на морковена торта за рождения й ден по никакъв начин не ни изненадва.

Има обаче още една значима детайлност - сладкишът е изработен в лондонската сладкарница Luminary, която е известна с това, че поддържа дамите, станали жертва на домашно принуждение и полов трафик, както и тези без дом, написа Vanity Fair.

Маркъл разпространява тяхната акция, споделяйки за нея в септемврийския брой на Vogue, на който е редактор. Тя също по този начин е подкрепила активността им, поръчвайки си торта. Част от сумата, която е платила за сладкиша, ще отиде за положителната идея.

Тортата е била декорирана с портокалови късчета, поръсена с розмарин и с надпис " Честит рожден ден, Меган ". А в сладкарницата даже не са знаели, че извършват поръчка точно за празника на херцогинята на Съсекс.

С избора си на място, където да бъде направена тортата за рождения й ден, Меган още веднъж сподели, че когато има цел, е решена да я следва до дъно. Тя е приела за своя задача да поддържа дамите в неравностойно положения и намира всевъзможни способи да го прави.

Източник: lifestyle.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР