Преди десетина дни, една от най-популярните двойки у нас, Алекс

...
Преди десетина дни, една от най-популярните двойки у нас, Алекс
Коментари Харесай

Вижте СНИМКА на Петканови след пластичната операция

Преди десетина дни, една от най-популярните двойки у нас, Алекс и Даниел Петканови, си взеха сбогом с почитателите. Изненадващото решение да си починат от обществените мрежи, въпреки и двамата да изкарват прехраната си оттова, беше потрес за всичките им почитатели.

Най-накрая стана ясна и повода за отсъствието им, а точно - взаимна пластична интервенция. Семейство Петканови са се подложили на ринопластика. Самата Алекс написа по-рано през днешния ден:
 Даниел Петканов посвети особено видео на Милен Цветков Даниел Петканов посвети особено видео на Милен Цветков
Телевизионният водещ Даниел Петканов посвети нова обява в персоналния си профил във Фейсбук на Милен Цветков, който почина в катастроф...

“С Дани се подложихме на ринопластика ЗАЕДНО! Това беше и повода за нашето неявяване последно време.

Благодаря на Господ,че сме здрави и всичко мина добре! Скоро ще можем да прегърнем нашия дребен Габриел, който ни чака у дома!

Заснехме целия развой, който стартира още преди 1 година с избора на доктор - вижте Част 1 в канала ни в Youtube - MamaModelLudia Reporter.

На вас прелестно гледане, а на мен ми следва да се въоръжа с самообладание, тъй като би трябвало да минат месеци, до момента в който видя крайния резултат! "
 Голям скандал във Фейсбук сред Илиана Раева и Даниел Петканов (СНИМКИ) Голям скандал във Фейсбук сред Илиана Раева и Даниел Петканов (СНИМКИ)
Лют скандал в обществените мрежи се развихри сред президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и водещият...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР