Преди десет години модния бизнес бе буквално взривен от снимките

...
Преди десет години модния бизнес бе буквално взривен от снимките
Коментари Харесай

Преди години те бяха най-красивите деца на света, вижте как изглеждат днес тези невероятни момиченца

Преди 10 години стилния бизнес бе безусловно взривен от фотосите на четиригодишната французойка Тилан Блондо. Малката бе наречена най-красивото момиченце на света. Оттогава медиите безусловно оповестиха лов за деца, които притеглят вниманието си със своята осанка.

Това са пет момиченца, които през днешния ден към този момент са пораснали.

Анастасия Безрукова



Родителите на Анастасия Безрукова нямат отношение към шоу-бизнеса. Баща й е правист, а майка й - бизнесмен. Момиченцето попада в стилния бизнес, откакто нейна фотография е видяна от уредник на млади гении. Тогава той поучава да заведат 8-годишното момиченце в фешън организация. Съвсем скоро тя се трансформира в звезда. На 10 години към този момент Анастасия е измежду най-търсените модели в Европа.

За своята кариера тя съумява да стане лице на известни марки като Armani, Benetton, Liu Jo, Moschino, Pinko, появява се на корицата на Vogue Bambini и се снима в известни филми.

Ланея Грейс



13-годишната Ланея Грейс от ранно детство популяризира разнообразни марки, измежду които Guess и H&M. Когато е още напълно мъничка, родителите й пращат нейни фотоси в организация Ford и тя подписва незабавно контракт с красивото дете.
След няколко месеца взе участие в рекламната акция на Macy's, а през 2013 година се снима в клипа на известния шведски диджей Avicii.

Кристина Пименова



Бащата на Кристина е някогашният съветски футболист Руслан Пименов, а майка й Гликерия - някогашен модел. Именно с помощта на майка си момиченцето взе участие в реклама едвам на три години. Когато става на девет, американското списание Women Daily Magazine дефинира Кристина за " най-красивото момиченце на света ". Сега тя е на 12 години и към този момент е съумяла да работи с марки като Prada, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi.

Тилан Блондо



На четири години Тилан Блондо също е наричана най-красивото дете на света. Оттогава тя непрестанно взе участие в фешън ревюта и фотосесии. На 10 детето се появява на корицата на Vogue и влиза в облика на стара, съдбовна жена. Снимките провокират вълна от възмущение, а редакторите на списанието са упрекнати в покваряване на малолетни.
През кариерата си Тилан Блондо работи с фешън корифеи като Dolce & Gabbana, L'Oreal Paris, Michael Kors

Макензи Фой



На четири годинки момиченцето, родено в Лос Анджелис, към този момент е известно измежду дизайнерите на Polo Ralph Lauren и Guess Kids. Детето става международно известно след ролята си във втората част на кино лентата " Здрач ". Детето влиза в роялята на дъщерята на вампирите Едуард и Бела. С годините ползата към нея пораства и на 17 тя се снима в " Интерстелар ".

Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР