Преди десет години финансовата консултантка Гуинет Лий загубила съпруга си

...
Преди десет години финансовата консултантка Гуинет Лий загубила съпруга си
Коментари Харесай

Елитна дама от ескорта: Съпругът ми почина от рак. Сега пътешествам с любовници

Преди 10 години финансовата консултантка Гуинет Лий изгубила брачна половинка си Робърт, който умрял от рак. Сега тя предлага елитни конвой услуги, пътешества по целия свят и въобще не съжалява за нищо.

След гибелта на брачна половинка си Гуинет Лий взела решение за себе си, което в обществото постоянно смятат за аморално. Тя се записала на уебсайт за запознанства, основан особено за женени мъже и омъжени дами.



До този миг Гуинет може да се похвали с контакти с повече от 100 непознати съпрузи. 47-годишната жителка на Лондон твърди, че по този метод тя избавя разпадащите се бракове. Според вдовицата доста от съпругите на сътрудниците й знаят какво се случва, само че си затварят очите.



Наскоро тя разгласява нова партида фотоси, направени по време на сантименталните пътувания. Благодарение на четиримата си ухажора - бижутер, борсов брокер, огромен вложител и авторитетен чиновник - предходната година Гуинет посети Мексико, Бали, Лазурния бряг и Лас Вегас. Между летищата, тя привикнала да пътува единствено в първа класа, а в хотел с равнище на обслужване под пет звезди тя посетила за финален път, когато нейният брачен партньор бил още жив.



" Защо да заплащам за отмора в чужбина, в случай че можете да поискате това от любовника си? През миналата година съм прелетяла повече благи от Ричард Брансън ", споделя Гуинет.

" Един от любовниците ми ме помоли да разнообразя ваканцията му, която той прекарвал със брачната половинка си и децата си на остров Мартас-Винярд ", споделя още Гуинет. - Аз се настаних на няколко километра от техния хотел и той избяга от фамилията при мен за три дни, казвайки на жена си, че отива да лови риба.



А ето и част от описанията на конвой дамата, за това което й се е случило през предходната годината:

1. Пътешествие на яхта по Френската Ривиера. " Това се случи през юни, когато един ужасно богат бижутер с клиентела в Милано, Париж и Лондон ме помоли да се причисля към него в Лазурния бряг. Ние започнахме в Сен Тропе. Жена му към този момент не го задоволява в леглото, а той е просто неутолим: има приятелки във всяко пристанище! ".



2. Екскурзия до Лас Вегас. " Моят ухажор сполучливо влага в софтуерни започващи компании в Силиконовата котловина. Той живее със брачната половинка си в Лондон, само че прекарва доста време на западния бряг на Съединени американски щати. Прекарах уикенд дружно с него във Вегас. Настанихме се в най-хубавия хотел и не излязохме от казиното ".



3. В Бали с брокер. " Спонсорът на моя полет до Бали един път осъзна, че не желае да прекара остатъка от живота си като спи с една жена. " Аз станах една от тези, с който той въплъщаваше желанията си ".



4. Мексиканско странствуване. " Това беше последното ми пътешестване през 2017 година и евентуално най-хубавото. Настанихме се в Casa Malca, един от най-хубавите хотели в света. Този чиновник долетя в Мексико след едно пътешестване до Ню Йорк и ме взе с него. Той обича жена си, само че тя към този момент не се интересува от секса. Именно в такива моменти излизам на сцената! ".



Превод и редакция: БЛИЦ


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР