Преди ден западният християнски свят отбеляза Великден. Празникът беше и

...
Преди ден западният християнски свят отбеляза Великден. Празникът беше и
Коментари Харесай

Великден в Уиндзор - усмихнат Чарлз, отсъстваща Кейт

Преди ден западният християнски свят означи Великден. Празникът беше и първото обществено публично събитие, на което крал Чарлз взе участие след оповестяването на раковата си диагноза при започване на 2024 година
 Крал Чарлз и Кейт Мидълтън по-близки от всеки път поради борбата с рака
По-близки от всеки път - Кейт и Чарлз дружно в борбата с рака

Взаимна поддръжка и схващане

Кралят дойде в параклиса " Сейнт Джордж " на замъка Уиндзор дружно със брачната половинка си Камила и показва очевидно приповдигнато въодушевление. Той не пропусна да поговори със събралото се голям брой и неведнъж благодареше на хората, пожелаващи му триумф в битката с заболяването.

Както се очакваше, престолонаследникът принц Уилям и фамилията му - принцесата на Уелс Кейт Мидълтън и децата им принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, не участваха на службата.
 Снимка 659357

Отсъствието им е разследване на шокиращата вест отпреди седмица, че и Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак и към този момент организира превантивна химиотерапия като лекуване.
 Принц Едуард и брачната половинка му

Принц Едуард и брачната половинка му

Броят на членовете на кралското семейство на Великденската работа тази година като цяло беше доста понижен. Освен Чарлз и Камила, в Уиндзор бяха сестра му принцеса Ан със брачна половинка си Тимъти Лорънс, както и принц Едуард със брачната половинка си Софи и сина им Джеймс.
 Принц Андрю, Тимъти Лорънс, принцеса Ан и Сара Фъргуюсън

Принц Андрю, Тимъти Лорънс, принцеса Ан и Сара Фъргуюсън

Принц Андрю също не пропусна събитието, а някогашната му брачна половинка Сара Фъргюсън го придружаваше. Тя също се бори с онкологично заболяване - рак на кожата. За разлика от 2023 година обаче, дъщерите им принцеса Беатрис и принцеса Йожени не участваха на службата.
 Принц Хари и евентуалната му среща с татко му крал Чарлз по време на визитата му във Англия
Защо Чарлз ще отдели единствено няколко минути на Хари

Какво се чака от визитата на принца в родината му

Дъщерята на принцеса Ан също отсъстваха за разлика от предходната година, когато бяха на службата дружно с двете си по-големи деца, напомнят Hello.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР