Преди ден няколко гръцки медии, включително и телевизионният канал Mega,

...
Преди ден няколко гръцки медии, включително и телевизионният канал Mega,
Коментари Харесай

При Непобедимите 4 няма пострадал българин

Преди ден няколко гръцки медии, в това число и телевизионният канал " Mega ", оповестиха, че серия от произшествия са се случили на снимачната площадка на четвъртия филм от поредицата " Непобедимите ", работата по който сега тече под цялостна пара в град Солун. Според пресата в южната ни съседка във въпросните злополуки са потърпевши общо трима души от екипа на продукцията, един от които е бил българин, работещ като механик.

В материалите, отдадени на тематиката, се показва, че той е паднал от кораб, употребен като фон в една от сцените, пресъздаваща престрелка сред настоящите лица в лентата. По предоставената в тях информация, мъжът е в сериозно положение и е бил настанен в локална болница. Нещо повече, на няколко места даже бе посочено, че лекарите в здравното заведение са споделили, че той се бори за живота си и заради тази причина фамилията му е било поканено да отиде в Гърция, с цел да бъде до него в този тежък и сложен миг.

След като сведенията за нещастните случаи, сполетели работещите по холивудския екшън, обиколиха страната, а след това минаха държавната граница, стигайки и до нас, продуцентите на кино лентата направиха публично изказване, с което ги опровергаха, написа life.dir.bg.

" Информацията и изказванията в пресата за " случаите " са безусловно погрешни. Продукцията " Непобедимите 4 " взема всички нужни ограничения, с цел да подсигурява сигурността на целия екип ", споделят те.

Припомняме, че няколко гръцки уеб страницата предадоха, че е имало още две катастрофи, случили в дребното градче Додулари. Според тях другите две жертви са един от операторите, който е бил блъснат от каскадьора на Джейсън Стейтъм, до момента в който той е карал автомобил на заден ход, както и дубльорът на звездата от " Транспортер ", контузил се, скачайки от една кола върху друга.

У нас някои медии даже писаха, че самият Джейсън Стейтъм, изпълняващ ролята на Ли Кристмас, също е потърпевш, изпълнявайки уговорките си пред камера, само че се оказва, че и това напълно не е по този начин. Преди два дни артистът разгласява в персоналния си Инстаграм профил малко видео, с което сподели на своите съвсем 29 милиона почитатели в обществената мрежа разнообразни мигове от основаването на лентата. На тях се вижда, че той е в чудесно здравословно положение и даже взе участие в някои от каскадите.

За потребностите на кино лентата в източната част на Солун е построен голям фон, където през идващите две седмици ще се снимат множеството подиуми. Първоначално фотосите на четвъртата част на " Непобедимите " започнаха в Обединеното кралство, след което минаха през България, а в този момент са в Гърция. Сред известните имена, които ще си партнират на огромния екран, са Силвестър Сталоун, рапъра 50 Cent, Меган Фокс, Анди Гарсия и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР