Преди да завърти главата на Мирослав Мерджанов, известен също в

...
Преди да завърти главата на Мирослав Мерджанов, известен също в
Коментари Харесай

Преди да прецака Миро Дзвера, Мара Отварачката била домашна прислужница!

Преди да завърти главата на Мирослав Мерджанов , прочут също в избрани среди и като Миро Дзвера, и да си я прибере вкъщи, фолк певицата Мария е била домашна прислужница. Това научи извънредно HotArena.net.

Заради финансовите си проблеми и невъзможността да поддържа предходния си висок стандарт на живот, Мара Отварачката била известно време… чистачка. Изпълнителката на „ Спомен “ предлага услугите си не на кого да е, а на небезизвестния предприемач от Ловеч Георги Георгиев - Жоро Гъза.

 

Сред отговорностите на Марчето били главно разчистване на къщата, готвене, пране и горе-долу някои други услуги.

За тези, които не са осведомени, ще напомним, че Жоро Гъза е доближеният до Цветан Василев притежател на компания „ Генимекс Ойл “, която развива бизнес в района на Ловеч и Троян.

Преди няколко години компанията му продава бензиностанции на „ НИС Петрол “, посредством която „ Газпром “ навлиза на пазара на горива в България. „ Генимекс Ойл “ управлява „ Интерхотел Велико Търново “, а групата на „ Генимекс Инвест “ влага в бизнес здания, туризъм и ремонт на инфраструктура.

С две думи – някогашният „ шеф “ на Мара Отварачката би трябвало да е ок с парите, само че е под въпрос каква сума е получавала певачката като домашна прислужница. Факт е, че Жоро Гъза хем е бил удовлетворен от услугите й, хем къщата му е била постоянно чиста.

За сметка на това пък новото й амплоа с предприемача Мирослав Мерджанов е на „ разтурикъща “. Безспорно Мирослав много се е набутал, разясняват в светските среди. Той освен че пръска луди пари по нея и й угажда, само че и по информация на „ Уикенд “ е зарязал фамилията и двете си деца поради Мария.

Според информация на HotArena , Миро Дзвера нямал нищо общо с лихварския бизнес на гаджето на Ивайла Бакалова Веселин Денков, както писа вестник „ Уикенд “. Денков даже коментирал пред другари, че не познава Мерджанов.

Така или другояче, доста по-насметка щеше да му излезе, в случай че я бе наел против непретенциозен хонорар да му готви, чисти, оправя леглото и други креватни задължения, вместо да си оставя дамата и децата, смеят се столични клюкари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР