Преди да започнем разговори за правителство искаме да разберем ще

...
Преди да започнем разговори за правителство искаме да разберем ще
Коментари Харесай

Възраждане постави условията си за преговори за кабинет

Преди да стартираме диалози за държавно управление желаеме да разберем ще отпаднат ли всички коронавирус ограничения. Това разгласи в пресклуба на Българска телеграфна агенция водачът на партията Костадин Костадинов на първата конференция на групировката след изборите.

Партията упорства за анулация на зеления документ. " Възраждане " няма да се помири и с отсъствието на децата от учебно заведение поради пандемията, уточни Костадинов. Партията не приема и изискването за тестването на дребните възпитаници. " Възраждане " е за доброволна имунизация. Друго искане е да отпаднат всички типове санкции за бизнеса по отношение на пандемията.

Партията желае промяна на основния прокурор и цялостен правосъден надзор върху прокурорските актове, уточни юрист Петър Петров.

Отношението на България към Република Северна Македония ще е различен приоритет за партията, уточни Костадин Костадинов. Компромис с българския народен интерес не може да се прави, акцентира той.

Можем да беседваме с всеки един, ние сме доста диалогични и сме подготвени на диалози, добави Костадинов. Властта не е самоцел, властта е средство за реализиране на цели, сподели той в отговор на въпрос за възможното присъединяване на " Възраждане " в идващото ръководство на страната.

Попитан дали партията ще поддържа някой от кандидат-президентите на втория тур, Костадинов уточни, че непоискана поддръжка не се дава.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР