Преди да започне да се среща с принц Хари, Маркъл

...
Преди да започне да се среща с принц Хари, Маркъл
Коментари Харесай

С тези смутитата поддържат фигури кралските снахи

Преди да стартира да се среща с принц Хари, Маркъл актуализираше непрекъснато профилите си в обществените мрежи, а от тях елементарно разбирахме с какво се храни, с цел да наподобява зашеметяващо. Тя постоянно публикуваше закуската си, обяда и вечерята в персоналния си уеб страница. След като стана част от кралското семейство Меган закри тази страница.

Може би съвсем няма човек, който да не е гледал сватбата на Меган и Хари. Там не може да не отбележим, че беше в страхотна форма. Маркъл е последовател на здравословния метод на живот и се старае да се храни вярно, с цел да бъде с изключение на слаба и здрава.

Меган не пропуща в никакъв случай закуската си - избира овесени ядки, омлет или банан. Обича и смутита от акай. Акай бери е супер храна, която не е евтина, само че е цялостна с антиоксиданти. Много от звездите обичат този превъзходен плод, написа dir.bg. В изявление, което дава Маркъл през 2015 година споделя, че от време на време си прави смутита, а когато е в хотел поръчва варени яйца или изгорял самун с авокадо.

На обяд Меган хапва нещо, което би я заситило за по-дълго, а вечер си е наложила да яде по-лека храна. Тя е споделяла, че обожава пържени картофи, а също и постоянно може да бъде видяна да яде суши и морски блага.

Вечерята ѝ доста постоянно се състои от риба, като Меган постоянно обича да подготвя паста, а даже има и свои дребни секрети.

Кейт Мидълтън бързо завоюва любовта на британците, с помощта на необятната си усмивка, която показва всякога, делата си и стила си. Херцогинята е образец за подражателство на хиляди хора по света.

Кейт е майка на три деца, а има фигура, за която много млади девойки биха завидели. След три бременности, талията ѝ е непокътната. Но това несъмнено не е разследване на фрапантни диети, а на здравословна храна, качествени артикули и спорт.

Сутрин херцогинята постоянно подготвя смути от зеле, спанак, чай от маточина. Напитката е същинска детонация от витамини, макро и микро минерали и въздейства удобно.

В изявление за " Daily Mail " тя показва някои от обичаните си ястия и артикули. За обяд Кейт най-често яде зеленчукови салати, а в тях прибавя и киноа. Сьомгата също участва в обедното меню на херцогинята.

За вечеря Кейт подготвя обичаното ядене на Уилям - пържено пиле. През другото време тя твори разнообразни ястия на фамилията си, като обича да опитва с подправките. Една от нейните обичани е кърито.

Въпреки че и двете кралски снахи се придържат към здравословния метод на живот, то от време на време си разрешават чаша алено или бяло вино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР