Преди да започна с предисторията на нещата, нека първо разгледаме

...
Преди да започна с предисторията на нещата, нека първо разгледаме
Коментари Харесай

Цялата Зловеща Истина За Натрапения Ни Окултен Свети Валентин! Не Искат Да Знаем Това, Снимки И Доказателства!

Преди да стартира с предисторията на нещата, дано първо разгледаме самата идея – „ празник на любовта “. Какво е празникът въобще? Празникът е обред. Ритуалът е постоянно събитие от групов темперамент, а не от самостоятелен и не на последно място, ритуалът е обвързван с рептилоидния мозък и лявото полукълбо. В този ред на мисли, единственото което чествам (ако може да се назова така) за всички 365 дни е 31 декември.

И по този начин – до каква степен е съответен въобще един празник в името на любовта от философска позиция? Истинската обич не се нуждае от дата (нито от 2-ма човека), с цел да направи нещата специфични и да насити атмосферата с пламък. Да очаквате ден, в който сте задължени да демонстрирате отношение към индивида до вас, приказва за това къде сте вие в Пътя си и до каква степен дейни са вашите ДНК-команди. Сигурен съм, че цялата нервност към този ден скоро ще се трансформира в нещо като „ деня на годишнината от сватбата/първата среща “ – т.е. – в ден, който би трябвало да помниш инак ще си имаш проблеми. Което не е обич, а задължение. Това не е публикацията, в която ще се наема да изяснявам какво е същинска обич от Духа (а не от тялото), тъй като фокуса ми сега е различен. Ще кажа единствено, че любовта не е това, което виждате в холивудските филми, нито пък е в самия Холивуд (поинтересувайте се малко от живота на известните персони и ще разберете защо говоря).

Осъзнатият Дух, който е наясно с правилото изравен зад стратегиите в човешкото ДНК, не би мислил за любовта от гледната точка на подобаващия ден, в който тя би трябвало да бъде проектирана, а в случай че въобще реши че сходно нещо би трябвало да се чества, то датата ще е всяка друга, само че не и 14 февруари.

И въпреки всичко написано дотук да е ясно на множеството от читателите на този уебсайт, то трябваше да бъде казано, с цел да се обясни концептуалната концепция зад сегашния материал.

Основна режисура, предистория и генезис

Който желае да разбере нещата вярно и да разбере същинските модели стоящи зад нещата, би трябвало да осъзнае, че празниците, събитията, знаците, думите, дейностите и ритуалите в нашето общество имат радикално друго значение за илюминати и за необятната аудитория. Няма и по какъв начин да е другояче, в случай че искаш да запазиш надзор – същинските ти планове би трябвало да са единствено загатнати и подсказани, само че не показани. Например, в случай че си сатанист (какъвто е характера на спряганите секрети общества) и по едно и също време президент на Съединени американски щати, няма да излезеш по CNN и да обявиш обществено вярванията си, тъй като ще загубиш контрола си заради публично отрицание. Напротив – ще се престориш на добър християнин, с цел да не събудиш съмнения и по този метод, несмущаван ще работиш в посоката, която в действителност искаш.

Именно затова, всичко което се случва има бинарно значение – формалното такова, това, в което би трябвало да вярвате и същинското – това, което е заложено в първичния план. Това е доста добре инкорпорирано и в самата пирамидална система на тайните общества – с напредването в йерархията, стартирате да разбирате, че историите, които са ви разказвани първоначално не са нищо повече от версията, която те са желали да знаете, а не истината за нещата.

За изненада на доста от вас, св. валентин не е почтен обществен празник, на който се прегръщаме, подаряваме си цветя и бонбонки наблюдавайки гълъби, които размахват сантиментално крилца на занимателен кадър на фона на ария на Енрике Иглесиас.

Празника е „ католически “, само че един бърз google search (ако не вярвате на мен) ще ви потвърди, че в него няма нищо католическо и няма нито една съответна история от ватиканския мавзолей, която да изясни за какво празника се споделям св. валентин и за какво името на този светец е обвързвано с любовта. Има няколко истории за светци с името „ Валентин “, само че тези истории са взети толкоз отвън подтекст, че тази институция може да бъде съдена напълно законно за насмешка със своето папство. Повтарям, тъй като за някои в действителност може да е шокиращо – няма нито една съответна история за човек с име Валентин, който да бъде обвързван по какъвто и да е метод с любовна история, която да служи за опрощение на това, което целия западен свят чества през днешния ден.

Дори някои християни стартират да трансформират позицията си по въпроса, като да вземем за пример юнаците от www.biblestudy.org, които са разбрали, че празника няма нищо общо с честването на някой утопичен мъртъв светец. И в случай че католическата черква има някаква частична връзка с всичко, заради своята изработка и изкуствено налагане на този празник, то православната черква няма даже такава връзка с нещата и е още по-нелепо тази дата да се празнува в България. Между другото, в случай че забелязвате, това се наложи в последните 10 години, а около него и още по-наситеното с жал празнуване на хелоуин (което е още по-голяма подигравка и ще го проучвам за вас в съответното сезонно време). В нашата страна това е феномен, който се провокира частично за пари (което след окултните аргументи за цялата дандания, е цел номер 1 в Америка) и частично заради вярването, че би трябвало непроменяемо да следваме всичко американско, другояче Рила ще се срути...

На въпроса. Празника е с дълбоки окултни корени и всичко друго, което чуете от това е или изработка или е знак, че някой не си е написал домашното (да, тъкмо като вас).

14 февруари е езически фестивал, който (е) окуражава(л) физическата сласт и нямам поради просто петинг ;) Празнува се тъкмо 13 дни след Имболк (1-2 февруари), който пък съставлява първия ден от вещерската пролет (по езически образец). Имболк е един от 8-те пъти в годината, в които илюминатизадължително вършат ритуали включващи човешки жертвоприношения (жертви се вършат и на други дати, само че има 8, които са наложителни и Имболк е един от тях). Те стартират след здрач. Прави се пиршество, което продължава с часове. Често участниците са облечени в разнообразни костюми. Това би трябвало да са римски тоги, викторианско публично облекло, египетски наметала или даже средновековни доспехи (костюмът зависи от празника и от произхода на обредната дата). След това стартират и съответните ритуални действия, които както знаете са извратени и няма да разказвам в този момент. Тези събития се случват на всяко пролетно и есенно равноденствие, зимното и лятно слънцестоене, нощта преди хелоуин, коледа (което е римското тържество в чест на Сатурн), Нова година, свети валентин, 15-ти март, всеки петък 13-ти в календарната година и денят на Гай Фоукс (5-ти ноември, което и сюжет на кино лентата „ V for Vendetta “). Както споделих, тези дни имат напълно разнообразни смисли за илюминати и за необятната аудитория.

Точно 13 дни след Имболк, е така наречен „ св. валентин “, като по този метод в събитието се отпечатва силата на цифрата 13, което съгласно някои от степените в масонството е цифрата на луцифер и неговия протест (докато в действителност става дума за извънземни събития и учредения – нещо, което не се знае от всички масони).

14 февруари има в основата си римските празници наречени Луперкалии, отдадени в началото на настойника на вълците Лупрек (Империята Сириус в действие) и чествали плодовитостта. Честванията (които протичали сред 14-ти и 15-ти) включвали почитането и на богинята на плодовитостта и с*ксуалните секрети Венера. Според римската митология тя имала наследник наименуван Купидон, на който дала силите да провокира и скапва обич. Всъщност, 14 февруари бил ден, особено определен за „ с*кс-лотарии “ в езическия Рим. Момичетата записвали имената си на парченце хартия и ги пускали в кутия, а момчетата си избирали име на сляпо. Момичето, чието име било изтеглено, ставало с*ксуален сътрудник на избралия я, по време на празниците. Последните протичали с скотски жертвоприношения и бичуване. След като се придвижва в жертва коза или куче, кожите им се одират и момчето и момичето ги слагали върху голите си тела. След това момчето подгонвало момичето през целия град в опит да я хване и наказа (илюминати имат сходен обред и до днес). Жените непринудено се оставяли на това, тъй като съгласно вярванията – носило плодовитост.

Всичко това несъмнено има още по-дълбок корен, отиващ в античен Вавилон, където се чествал Нин (наричан в библията Нимрод – прототипа на Лупрек). Той освен построил Вавилон, само че бил и един от най-прочутите жреци и черни магьосници, а фамилията му се води първата окултна фамилия изобщо (поне в записаната история). След гибелта му, жена му Семирамида (да, същата с висящите градини) го въздигнала в статус на безоблачен господ. В по-късни култури, той станал прочут с името баал, донора на живота, богът на огъня, молох и така нататък След като Семирамида родила наследник (на 25 декември – мда, изненада), тя декларирала, че това бил преродения Нимрод. Нарекла го Тамуз и наложила вярването, че това бил обещания наследник на бога. Семирамида станала посредника сред този „ господ “ и народа и оповестила, че хората би трябвало да се молят посредством нея, с цел да доближат него. И по този начин, Нимрод се трансформирал в бога на слънцето, а Семирамида – небесната кралица – богинята на луната и плодовитостта. Така, вавилонците почнали да почитат троицата – Нимрод, Тамуз (които били едно) и Семирамида. Тамуз се трансформира в един от най-ранните прототипи на слънчевия господ обречен на смърт и възкръсващ след 3 дни, най-популярния от които през днешния ден е Исус.



Нека обобщим и тотално разбулим окултния камуфлаж към св. валентин:

- Купидон, наследник на Венера, е в действителност Тамуз, наследник на Семирамида

- Венера е подчинена на Юпитер, който е основното провидение – Нимрод, който е слънчевия господ във вавилонските мистерии (РА от вероятността на „ Документите Тера “)

- Всички тези „ божества “ и техните завършения и метод на живот са празнувани на 14 февруари посредством орг*и и ритуални дейности, които на процедура са метода на живот и вяра на илюминати през днешния ден.

Както виждате – сменят се единствено имената на боговете в другите култури – не и тяхното значение, не и съпровождащите ги ритуали.

Нека в този момент обясня за какво има разлика сред това да обичаш, тъй като е част от Духа ти (като инкарнация на Висшия ти Аз) и да „ обичаш “ в името на нещо (ритуал), което нормално е външно провидение. И за какво има разлика сред това да го показваш когато го пожелаеш, тъй като го чувстваш вътрешно и сред това да го показваш на избран ден, тъй като „ по този начин е казано “. Първото е директен резултат от взаимоотношението сред два Висши Аз-а, а второто е украсено с астрални детайли във външна посока. Защото всички ритуали, празници и периодически празнувания се случват основно на астрално равнище. Това са световни церемонии, които посредством групови знаци, способи на държание (неща, които се чака да вършиме на избран ден) и еднотипно схващане, основават избрана периодичност, към която нещо може да се прикрепи. Именно това е повода да се употребяват тъкмо избрани цветове, знаци и мантри (пожелания) на всеки един празник, които въпреки и уместно видоизменени за прилагане от актуалното общество – не са се трансформирали от хилядолетия насам. Тези неща не са инцидентни и са такива, каквито са за. Нека поразсъждаваме малко в тази посока, с цел да може човек с изключение на да вижда – и да схваща.

Символи и ритуали

В днешния мултимедиен свят, където всичко се свежда до контрола над съзнанието на хората е от основно значение да се следят знаците, цветовете и честотите от които сме заобиколени. Цялото Творение може да бъде сведено до цвят, тон (слово) и геометрична форма. Това са и средствата, с които е основана вселената. Всеки езотерик би трябвало да разбере какво грандиозно значение имат тези три съставния елемент за случването във физическата и нефизическата галактика, а познаването и вярното боравене с тези средства – може да докара до външно и вътрешно благосъстояние. Илюминати знаят това и употребяват и трите, като свои съществени оръжия за надзор. Те употребяват отрицателната интерпретация за задачите си, само че вие можете да прилагате благотворната. Точно по тази причина би трябвало да разбирате пространството към вас и да тълкувате тези знаци, цветове и трептения, с цел да можете да организирате своя свят по своежелание, а не да оставите потока (в лицето на Тъмната страна) да ръководи вас. Навярно ще напиша обособен материал някой ден за тези неща, а тук ще загатна единствено засягащото съответната тематика.

Тъй като рептилоидното схващане управлява този свят, цялата мултимедия промотира цветове с невисок вибрационен предел, които са присъщи за енергетиката и мисловните модели на самите рептилии. Познавайки тези цветове, можете да разпознавате прожекциите към вас, да разберете къде сте, от какво сте заобиколени и какво се цели като реакция и държание у вас. Хора с висок % рептилоидно ДНК имат в своята енергетика и чакри точно тези цветове, тъй като се приближават до мисловните модели на рептилиите. Между другото, в случай че можете да виждате енергийно, можете да разпознаете шейпшифтърите, тъй като те постоянно поддържат тези цветове в енергетиката си – а цветовете са резултат от строго характерния умствен модел. Тези цветове са с ниска осцилация и тъкмо по тази причина са промотирани толкоз интензивно по малкия екран и в модата. Между другото, в случай че в миналото ви се наложи да лекувате рептилия енергийно (не се смейте, неведоми са пътищата на Висшия Аз:Р) би трябвало да употребявате цветовете присъщи за тяхната енергетика и чакри, а не тези, които са присъщи за нас, хората.

И по този начин, рептилиите обичат доста блестящо алено (коледа, св. валентин) зелено (нюанса на зеления лимон), блестящо оранжево (хелоуин) – това са цветовете (тези, които ще разясня в този момент, другояче има и още) на техните ниски чакри, за разлика от ярко червено/оранжево при нас и наситено зелено (сърце).

Цвета на сърдечната чакра при хората е обикновено, наситено зелено. Когато тази чакра се отвори, развие или когато човек е влюбен откровено, тази чакра става чисто ярко розова. Светло розовото еистинския цвят на любовта. Истинският цвят на любовта не е мрачно аленото, както се пробват да ви наложат подсъзнателно посредством розите (червено + зелено) и известни знак на сърцето. И от какво сме точно залети на св. валентин? Сърца в надълбоко, кърваво алено, което няма нищо общо с любовта. Това блестящо алено което виждате на всички места сега по магазините (както и на коледа) значи яд, неспокойствие, болежка – колкото по-ярко е, толкоз повече тези усеща се интегрират. Ако идентифицирате този цвят с любовта (както вършат множеството хора) – няма да получите никаква такава; единствено ще станете по-контролируеми. Сега... не споделям, че илюминати са директно виновни за китайските плюшени сърца в магазина за 1 лев против блока ви:) Казвам, че избрани мисловни модели карат нещата в света да се случват в избрана посока и това е безспорна окултна истина. Със завръщането на Империята Орион, тяхната просвета, метод на мислене и съпътстващите ги знаци, цветове и способи на държание ще бъдат проектирани от ден на ден към вас. И защото тази просвета сигурно е от античност по-дълбока от броя на чалга дисковете в сбирката ви, то би следвало да й обърнете подобаващото внимание – от древността (чиито ритуали, метод на държание и символизъм са изцялопросмукани от тези същества) до през днешния ден, когато финала потропва щеш не щеш даже на вашата селска врата. Защо тази просвета се постанова е обяснено в следговора на „ Документите Тера “.

Ето още нещо забавно:) По време на Луперкалиите в чест на богинята, е трябвало да се носи нещо сладко (днешния аналог са бонбоните) и пролетни цветя (неизменни за всеки обред и до днес). Идеята за подаряването на бонбони на обичания идва от адренохрома, което е хормон отделян от епифизната жлеза (малка като бонбонче) и провокира мощни халюцинации. Той се отделя мъчно и рядко, в моменти контузия или при жестока гибел съпроводена от голям боязън. Рептилиите в предишното (когато към момента свободно са се показвали пред хората като богове) и през днешния ден (при затворени порти по време на ритуали) считат това за необикновен деликатес (наред с човешките зародиши), който гълтам физически (и психически). Този хормон дава на килъра свръх доза от психологична сила и изстрелва непосредствено отвън тялото, сходно на моноатомното злато. Това е и една от аргументите заради която някои серийни убийци се опияняват от убийствата си и не могат да спрат – тъй като чисто енергийно улавят еманацията на този хормон, пристрастяват се към него и непрекъснато търсят все нова и нова доза. Колкото до цветята, през днешния ден това постоянно са рози (както споделих – съдържат обичаните цветове на рептилиите + бодли, каквито самите те имат по кожата си) и както и да го въртим – това си остават мъртви цветя. Защото отрязани един път – те са мъртви и си отиват бързо. Това също е част от символиката на нещата. Източните култури (особено в Китай) знаят това, тъй като тези нации са много по-адекватни от запада и се смята за невероятна засегнатост и неприятен символизъм, в случай че подарите на китаец откъснато (т.е. мъртво) цвете. Знам по какъв начин звучи всичко, което пиша. Аз единствено ви пиша нещата, които знам, без да се пробвам да ги пресилвам по какъвто и да е метод. Дали вие ще ми повярвате и ще настъпят някакви промени в ритуалистичното ви държание не е мой проблем – той е само ваш. Аз върша единственото, което мога – предавам ви знанието си. Прекрасно знам по какъв начин звучи интерпретацията на тези толкоз почтени на пръв взор неща. Това обаче е архетипа, изравен зад тях. Истината е, че това, което имаме през днешния ден, е чисто пресъздаване на този античен обред за плодовитост. Интересно е и да се каже, че те са имали знак, който са употребявали за тази гала и това е човешкото сърце (не стилизираната му форма днес). Причината за това е, че сърцето съставлява обиталището на всички страсти (защото сърцето е физическия аналог на 4-та чакра).

И въобще – какво общо по дяволите има формата на днешно наложилото се сърце със същинското?!?



Някой замисля ли се въобще какъв е произхода на това сърце? Вие да виждате аналогия? Не? Тогава за какво и по какъв начин?! Питайте някой прочут – той знае ли? Има ли съответен отговор или пояснение? Защо всички следваме модела като овце?!

Та хората даже не знаят какво подаряват! Никой няма да ви отговори какъв е произхода на признака, колкото и образован да е. Просто тъй като (колкото и шокиращо да ви се струва), както и самият св. валентин – никой не може да даде съответно пояснение от кое място произлиза този стилизиран знак! Никой! Заклевам се, обърнах цялата мрежа и няма нито един сериозен отговор (изследователите сами признават това)! Официално се появява за пръв път през 15 век на картите за игра. Друга информация просто няма или не си заслужава да се разяснява (но все пак ще го направя малко по-надолу, тъй като има забавна наклонност в „ обясненията “, някои от които ме разболяха от смях). Не е ли това необичайно, не ви ли оставя безусловно безмълвни? Един от най-популярните знаци в днешната просвета изобщо няма разумно историческо съображение, а хората даже не знаят това!

И изобщо, каква е тази фикс идея да се подаряват сърца? Защо това внезапно става знак на любовта и сърцето като цяло, в случай, че виждаме че няма нищо общо със сърцето в човешкото тяло? Ако„ желаете да подарите сърцето си “, подарете същинския модел изравен зад концепцията.



Някак не върви нали?:) Е нали било същото (картинката е мой патент, апелирам не копирайте без експлицитното позволение на създателя:Р)?!

И за какво откакто признака няма историческо съображение и генезис, то би трябвало да е алено – кой въобще е решил това? Отговор за това – също няма! Нещо стартира ли да ви тормози? Каква е тази интрига против сърцето?

Ето какво. Тъмно аленото, с изключение на гореизброените негативи има и един доста явен смисъл – кръв. Когато подарите плюшено алено сърчице на някой това е алегорично жертвоприношение – приказвах ви за знаците по принцип и знаците в дейностите приспособени към актуалното време. Дори когато не знаете какво вършиме – то носи своята първична осцилация, поради натрупваното с хиляди години подсъзнателно несъзнавано (носите това познание с изключение на на психологично и на генетично равнище, тъй като предците ви са правили същите ритуали). Това важи тройно, изключително когато не знаете какво вършиме – по този начин се прикрепяте непосредствено към честотата на същинския план, без даже да вкарате своя енергиен отпечатък в това желание (което може да промени енергетиката, само че не и символичния план и акт). В предишното (и днес), при жертвоприношение, сърцата били вадени и от време на време даже изяждани. Това е магическа форма на надзор над душата (нещо, което може да се прави и с технология). Както споделих и нагоре по различен мотив – формата на ритуала се трансформира – не и замисъла и енергетиката зад него. Какво още символизира един подобен подарък? Червеното с изключение на всичко казано е и цвета в енергийната система на индивида отговарящ на 1-ва чакра. Нейните характерности са чисто физически и те са: оцеляване, материално положение, семейство, заземяване и частично с*кс. Тук към този момент изкристализира илюминатската формула тъкмо по метода, по който те живеят и мислят: „ Давам ти сърцето си като жертвоприношение(на избрана възраст, децата в илюминатските семейства са карани от техните програматори да убият техния най-хубав другар (обикновено от противоположния пол) като част от тяхното посвещение), с цел да можеш да контролираш душата ми. Любовта ни се свежда до физическо оцеляване и съществувание, в нея ние ще се грижим за чисто материалните неща, ще вършим с*кс и ще сътворяваме поколение. “ Ето това е първичния смисъл на обичаните ни сърчица, колкото и фантасмагорично да ви звучи. Това е магическа формула, в която всички вземат участие неумишлено. Подобни модели могат да бъдат открити в съвсем всичко в актуалното ни общество. Обещах да загатна и няколко други публични догатки за произхода на сърцето.

Ще стартира с единственото, което звучи съответно и то само, тъй като е сложено на фона на шокиращите други изявления, а точно, необятно публикуваното фолклорно поверие във Англия и Франция, че 14 февруари дава началото на размножителния интервал измежду птиците, което съгласно доста създатели е просто обезверен опит да се позамаже истината за Луперкалиите за да се резервира в всеобщото въображение, че този ден е предназначен на любовта вместо на чукането.

Най-популярната доктрина обаче идва от 7-мо хилядолетие прочие н.е. от Кирен (Либия). Там се отглеждало доста рядкото, през днешния ден изчезнало растение Silphium, чиито семена били във формата на известното през днешния ден сърце. Растението било толкоз значимо за живота и стопанската система на региона, че те го изобразявали на монетите си. Оттам до нас доближава и може би най-ранното изображение на сърцето, каквото го познаваме през днешния ден. Интересно е обаче предназначението на тази билка, когато тя е съществувала. Нейната известност се дължала на това, че... била доста мощен контрацептив! От което великите учени заключават, че откакто явно е била обвързвана със с*кса, признака в действителност произлиза от това растение! Е, ето какво! С*ксът и сърцето не са наложително свързани, а в днешния свят, те не са в 90% от случаите! Ето по какъв начин платената просвета прави аналогията вместо индивида подсъзнателно – с*кса = обич. Не е!

Нелепо пояснение номер две: някои настояват, че закръглените, меки извивки на сърцето наподобяват женските извивки. И защото дамата била обвързвана с любовта, това било разумно съмнение. Мда, по този начин е, напряко е гениално. Аз също имам предложение за вас господа учени. Защо не пробвате за многообразие да излезете от лабораториите си, с цел да задоволите очевидните си потребности? Нали знаете – има цялостен един свят там извън, който чака да го откриете. Дори е св. валентин, което значи, че възможностите ви да вкарате нови прекарвания в живота си се усилва тройно. На този ден е цялостно с превъзбудени момиченца/момченца, които ще ви предпазят от ШИБАНОТО ЗАТЪПЯВАНЕ, КЪМ КОЕТО ОЧЕВИДНО съдебна техническа експертиза съдебна експертиза НАСОЧИЛИ!!! Иначе каквото и да вършиме, където и да ходите, все ще намирате асоциации с голи дами:)) Като във вица с полковника в психиатрията, на който му показвали разнообразни геометрични форми, а той вижда в тях единствено дами:)) Накрая доктора и избухнал и споделил: „ Полковник, вие сте перверзен – виждате единствено голи дами! “ А полковника отвръща умерено: „ Но какво мога да направя аз? Вие сте този, който ми ги демонстрира! “:))

Обяснение номер три, което към този момент ще ви хвърли в цялостен шах, е че сърцето от избрана вероятност (обърнато обратно) приличало на пубис, женски гърди или тестиси (не се майтапя,проверете). Тук към този момент в действителност признавам, че изгубих даже малко останалия си почит към науката. Първо не знам по какъв начин може едно и също нещо да наподобява по едно и също време на вулва, на гърди и на топки. Ако такава групировка би била открита, то тя автоматизирано би трябвало да се награди с Нобел за особени заслуги в пространствената физика. И второ, сходни наблюдения приказват само за психическото здраве на наблюдаващия, като несъмнено върша нескрити референции към горния анекдот.

Сега още веднъж съществено (не че до момента имаше нещо пресилено) – виждате по какъв начин съзнателно или се набиват асоциации с чисто физически неща свързани със с*кса. Посланието тук е – сърцето идва от с*кса. Което в таен превод значи „ ти си твоето тяло “. Което е идея вградена в нас от рептилиите. Комбинирано с аления цвят и всички негови характерности формулата зад този знак е по-ясна от всеки път. А съответната реакция по-късно познание е – стойте по-далеч от този знак. Последното нещо на света, което ще донесе той в живота ви е обич, би трябвало да сте го осъзнали до момента.

Нека разгледаме още няколко психопатски тълкования на тематика сърце и „ обич “. Те ще бъдат от обичаната ми промивка – католицизма:





Ще ви оставя сами да прецените за себе си, каква е рецептата към към този момент задоволително злокобен облик на сърцето, в случай че прибавим то да гори в огън, да е обградено от рози, да е пронизано с кинжал и да е обхванато с трънен венец. Истинска хубост. И хората се молят на тези икони и медитират над тях. Дори да погледнем на нещата чисто физически – коства ли ви се добра символика сърцето да е прободено от кинжал, да е обхванато в пламъци и завързано в трънен венец? Мислете малко бе хора! Що за неадекватности, всичко това крещи „ паника “ и е толкоз езотерично несъответстващо, че просто няма накъде повече!!!

Има ли потребност да вземем за пример да споделям, какво е предизвикало на сърдечната си чакра това момиче, татуирайки тази групировка на гърдите си и с каква сила се самоимплантира вечно?

90% възможност за доживотно злощастие в любовта. Не правете такива нелепи неточности. Образовайте се, това е вашия живот, вашето тяло и душа.

Подобна е и обстановката с един от най-разпространените знаци на празника – „ почтеното “ „ ангелче “„ Купидон “ (разбирай Тамуз/РА) и по-скоро с резултата след него.



Кой по дяволите реши, че прободено от стрела сърце е прекрасен знак интерпретиращ, че надали не Купидон ти е дал зелена светлина – пробол те е с „ любовната си стрела “ и ти си влюбен? Нека задам въпроса по следния метод – какво ще стане в случай че ви прободат сърцето със стрела? Точно по този начин – ще пукнете на място като бъчва! И да – от време на време нещата са толкоз дословни и явни, а извинението е„ това има по-дълбок смисъл “. Не, няма. Както и горните знаци, в случай че носите това изображение ще пробиете сърдечната си чакра и ще имате проблеми в тази област – и физически, и прочувствено.

Ще завърша секцията за знаците и ритуалите с един от главните атрибути на празника – т.нар.„ валентинки “ или другояче казано за тези, които в този момент се раждат – анонимни картички с любовно обръщение, от които като възпитаник получих единствено една (да, колкото и да не ви се има вяра имам доста тежко детство белязано от екзистенциални провали и свръх-неосъществявания:Р). Най-старата непокътната валентинка датира от относително късен интервал – 1415 година Първите всеобщи валентинки обаче (разбирай напечатани) са от 1840 година Но за какво някой би пратил картичка анонимно? Дали би трябвало да приемем християнската легенда (между другото думата „ легенда “ ознаменува и цялата вяра:Р), че всички празнуваме„ разпръскването на обич “ въведено от някакъв духовник през 3 век или би трябвало още веднъж да погледнем по-надълбоко? Личността на подателя е защитавана в строга загадка (поне тогава – през днешния ден надали ще ви излезе „ шанса “ в случай че останете анонимен). Картичката сама по себе си е просто носителя на волята/желанието на някого към различен човек. Съобщението в такава картичка най-често е в заповеднически звук, „ Бъди моят/а любим/а! “, „ Бъди моята обич! “ и тем сходни прочувствени произшествия. Структурата на тези послания обаче е доста сходна на постоянно употребявани вълшебен формули и амулети, употребени както в предишното, по този начин и до ден сегашен. Не е ясно тъкмо от кой момент датира тази процедура, само че сигурно е отпреди 1415, по тази причина имайте поради, че това много постоянно са формули, които са обърнати против вас (от позиция на свободната ви воля).

Ето и една забавна вест от през днешния ден, заслужаваща особено внимание:

Малайзия: Св. Валентин е капан

13.02.2011 14:21

Правителството към този момент предизвести, че честванията са „ капан “, който може да докара до непочтено държание на младежите.



Празникът не се харесва и на мюсюлманите в Индонезия, които стачкуваха в митинг против него

Мюсюлманите в Малайзия се събраха, с цел да обсъдят дали да забранят празненствата по случай Свети Валентин.

Въпреки че нито един закон не не разрешава на малайзийските мюсюлмани да означават празника с вечери на свещи и рози, управляващите към този момент започнаха акция против него.

Те считат, че тези сантиментални моменти могат да изкушат младежите да вършат несвоевременен и предбрачен с*кс.

Правителството към този момент предизвести, че честванията са „ капан “, който може да докара до непочтено държание на младежите.

Вицепремиерът Мухидин Ясин по-рано акцентира, че държавното управление не цели да урони престижа на Св. Валентин, а се пробва да покаже, че празникът " не е съчетаем " с исляма.

Мюсюлманите съставляват близо 2/3 от 28-милионното население на Малайзия.

Неговото изказване пък бе направено, откакто държавният Отдел за ислямско развиване, чийто сектор е религиозната политика, стартира най-новата си акция „ Пазете се от клопката на Св. Валентин “.

Сега, въпреки празника да има Тъмен генезис, както бе разяснявано до момента, още по-Тъмно е да ограничиш прекарванията за дадени Висши Аз да преживеят разликата. В случая Малайзия не играе Светлата страна, заобикаляйки тъмния обред. Това е доста добър образец за другите видове Тъмни, целящи разнообразни цели, за които се опитахме да разбираем в книгата на Раду. Балансираният метод е дадете вярната информация, само че да оставите хората да изберат сами, без да налагате своеторазбиране посредством тирания. Това е закона на допускането. И двата разказани нагоре образци са задънени улици, само че би трябвало да преживеете и двете, с цел да го разберете! Друг метод няма! Ако това ви се коства прекомерно грубо, към момента нямате задоволително висока вероятност с цел да разберете земното прекарване.

Обобщения, заключения и препоръки

Имам единствено един съвет към вас и го споделям с обич:)

Този празник е главен образец за Тъмно програмиране към старите модели, които ще бъдат наложени под нова форма. Ако има такива, които към момента си задават безконечния въпрос „ по какъв начин ми въздействат всички тези знаци, откакто не знам за тяхното значение “ (подобно на аналогичното безсмъртно чудене по отношение на скритите известия, записани на назад в музика: „ по какъв начин ми въздейства, откакто не го слушам “) скърбя, че сте си изгубили времето с тази публикация. Тя несъмнено не е за вас, откакто още не сте разбрали А-Б-то на езотериката. По-добре сменете и уеб страницата.

За останалите, които са приели най-малко някои от написаните неща. Ще спра да се върша на забавен и ще ви съветвам другарски да разграничите шеговитото ми въодушевление и да разберете сериозността на показаната информация. Смятам да разкривам тайните и окултния генезис и на други известни празници в нашата просвета отсега нататък, като идващото събитие на което съм вдигнал мерника (и което е толкоз цялостно догоре с жалост) е великден, което значи, че чакам да бъдете на същата вълна в края на април.

Колкото до сегашния ден (14 февруари) – бъдете виновни. Днес е ден за обред на илюминати, което значи, че по-чувствителните от вас могат да бъдат наранени и импрегнирани от тази сила (което е и задачата в последна сметка), изключително в случай че живеете в Съединени американски щати или Англия. В България от няколко години насам също се вършат опити за сходни ритуали (макар в доста по-малък мащаб), което би трябвало да подвига отбраните ви догоре. Стойте непрекъснато обградени във виолетово или златно (което ви е по-лесно за визуализация) и бъдете подготвени да ви бомбардират отвред с кърваво алено (сърцето ще бъде натряскано безусловно на всички места, уверен съм). Което ми припомня да разкрия тайната (замалко да забравя) и да ви кажа каква е същинската символика зад общоприетото сърце (това няма къде да го прочетете другаде сред другото). Това в действителност са две куки сложени една до друга. Това няма нищо общо със сърцето като негов физически еквивалент. Връзката с него е чисто магическа и алегорична.



Куките съставляват „ нанизването “ на душата и потреблението й като робска мощ за постигането на задачите на илюминати. Това е главния смисъл, който те влагат в това (наред с другите вълшебен последици, които описах преди това). Задържането ви в земния проект на нещата е главната цел на илюминати. Символа на сърцето, който те сами са въвели (лично за мен неразбираемия генезис е 100%-во доказателство за това) е невероятна метафора за техния злобен талант – нещо, което хората с наслада одобряват, харесват и интегрират, само че без да схващат какво в действителност вършат. На тези, които към този момент се подсмихват ще предложа да си създадат една бърза равносметка какво е положението на връзките сред хората и най-много в „ любовта “. Все повече разводи, от ден на ден провали, от ден на ден разрушени сърца, от ден на ден нещастия. Това сигурно е композиция от голям брой фактори, само че в никакъв случай не забравяйте, че крайния резултат се образува от качествено струпване на голям брой „ мънички “ неща. А описаното тук бе едно от тях.

Основното, което би трябвало да запомните е, че този празник е една голяма офанзива върху вашата сърдечна чакра. А тя е основна за цялата ви енергетика по една съществена причина (и тук ще отворя една по-голяма нужна скоба). Тя е свръзката сред трите долни чакри (свързани) с тялото и трите горни, свързани с Духа. Което значи, че в случай че имате проблем със сърцето, безусловно ще сте разграничени на две, което може да провокира даже ментални проблеми в напреднал стадий (има национална приказка, че доста хора полудяват от обич, което не е инцидентен израз). В една здрава система, сърдечната ви чакра приема чисто духовната информация на горните чакри (която е събирана и изпращана непосредствено от петата) и я привежда на езика на долните чакри. Тя превежда чисто физическата информация на долните чакри (която е събирана и изпращана непосредствено от 3-тата) в език, който горните 3 чакри могат да схванат.

Обичта и прошката се счита за най-хубавото допустимо духовно държание. Способността да се дава безкористно и състрадателно е считана за най-върховната функционалност на сърцето. Със сигурност това са някои от водещите черти на силата на 4-та чакра. Те са също някои от водещите черти на несвързаните със себе си и пренебрегващите себе си лечители, които не включват водещите черти на останалите шест централни чакри.

Да, обичането на другите е витално значимо – то е незаменимо. Но такава обич за другите не би трябвало да бъде употребена като опрощение да потискате себе си във взаимоотношенията си с другите. Истинското обичане на другите идва единствено откакто сте се
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР