Преди да започна, искам да кажа – Ема Янева, ти

...
Преди да започна, искам да кажа – Ема Янева, ти
Коментари Харесай

Христо Янев: Бяхме почти перфектни

„ Преди да стартира, желая да кажа – Ема Янева, ти си воин, веселя се, че си у дома. Благодаря на доцент Мангъров и неговия екип освен за това, че се погрижиха за нея, само че и тъй като си правят съвършено работата с всички пациенти. “

Това сподели Христо Янев, откакто воденият от него тим на Пирин (Благоевград) реализира извънредно влиятелна и непредвидена победа над първенеца Лудогорец като посетител с 1:0.

„ Днес моите момчета бяха съвсем съвършени. Днес направиха нещо, което надвишава всички упования, даже и моите и единствено по този метод можем да се спасим, като ще се борим за мястото си в Първа лига “, сподели Янев.

„ Много неща коригирахме по време на мача. Всички извършиха съвършено проекта, който имаме. Те се стараят с всички вероятни средства на терена да извършват това, което желаеме от тях. Извинявам се на управлението на Лудогорец, в случай че има нещо за реакциите по време на мача, само че ние страдаме и се борим. Знаехме тъкмо какво ще се случи в мача. В множеството мачове играем с трима в средата, само че през днешния ден променихме нещата. Пуснахме футболисти от школата на по 16-17 години. С това разполагаме и с това се борим. Беше самоуверено за 3 дни да променим метода на мислене на футболистите, само че те ни повярваха и работата на целия екип даде резултат. Зад кадър има доста хора, които вършат доста значими неща, работата им е скъпа. Чисто спортно-технически светлината е тук, в съблекалнята. Аз съм треньор, моята работа е на терена, макар отрицателните мнения. Аз би трябвало да работя, да се съсредоточвам и да правя работа “, сподели младият треньор по отношение на обстановката в клуба от Благоевград.

„ Това е въпрос, който не е в моята компетентност. Каквото зависи от мен, аз го върша, каквото зависи от момчетата, те вършат даже повече. Шапки долу пред тях. Ние в случай че разполагаме с това, което има Лудогорец, нямаше да си приказваме за тези неща “, добави той.


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР