Преди да стане ясно, че принц Чарлз е заразен с

...
Преди да стане ясно, че принц Чарлз е заразен с
Коментари Харесай

Принц Албер пребори коронавируса - slava.bg

Преди да стане ясно, че принц Чарлз е инфектиран с ковид, пристигна новината че принцът на Монако – Албер също се бори с Covid 19.

62-годишният монарх към този момент е здрав, за това описа неговата щерка. „ Нашите молебствия бяха чути и моят татко разгласи, че е изцяло здрав “, написа Джасмин Грималди в Instagram като разгласява и фотография на татко си.

Две седмици след откриването на заболяването той най-сетне съумя да напусне Княжеския замък на Монако, където живееше и работеше през цялата карантина.

Сега принц Албер може да се събере още веднъж със брачната половинка си принцеса Шарлийн и най-малките деца, близнаците Жак и Габриела, които са в крайградската резиденция.

„ Къщата е задоволително огромна, с цел да се изолирам “, споделя принцът пред сп. „ People “. „ Имаме спомагателна спалня, а детската стая е долу. “
Албер също приказва в изявление за признаците и защитните ограничения и съобщи, че хората от всички възрасти са изложени на риск.

Принц Албер бе първият монарх, който публично призна, че е инфектиран с ковид. Той е женен за принцеса Шарлийн от 2011 година

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР