Преди да стане претендент за Новобранец на годината в НБА,

...
Преди да стане претендент за Новобранец на годината в НБА,
Коментари Харесай

Съотборниците на Тъндър се появяват масово за пенсионирането на гимназиалната фланелка на Чет Холмгрен

Преди да стане кандидат за Новобранец на годината в НБА, Чет Холмгрен беше един от най-хубавите играчи в гимназията в страната — и беше запомнен с това през огромен метод със своите съотборници на разположение.

Холмгрен, който се очерта като огромна част от триумфа на Thunder този сезон, отдръпна фланелката си от гимназията в петък, с цел да приключи изцяло брилянтната си кариера в Minnehaha Academy, и доста от неговите сътрудници от Thunder участваха.

Времето на церемонията съответства с пътуването на тима до Минесота, където Thunder ще се изправи против Timberwolves в събота.

Преди впечатляващия си един сезон в Gonzaga и избора под номер 2 в Драфта на НБА за 2022 година, огромният мъж с височина 7 фута и 1 игра в четири сезона в Minnehaha Academy.

Холмгрен оказа помощ за извеждането на тима до четири щатски трофеи, като също по този начин завоюва няколко оценки, в това число Мистър Баскетбол Съединени американски щати, Национален състезател на годината в Gatorade, Играч на годината в подготовката на Нейсмит, и с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР