Преди да срещне майката на детето му, рапърът Криско имаше

...
Преди да срещне майката на детето му, рапърът Криско имаше
Коментари Харесай

Капчикова разкри интимни тайни на Криско

Преди да срещне майката на детето му, рапърът Криско имаше спекулация с плеймейтката Ася Капчикова. Връзката им обаче продължи единствено няколко месеца. Сексбомбата била натирена от рапъра, откакто той я хванал, че продължава да се среща почасово с богаташи против обилно заплащане.

Огорчена, Ася даде изявление, в което загатна, че половият ѝ живот с Криско много е куцал. Тя призна, че е чувала клюки за гей връзки на Криско с известни мъже и съгласно нея те са правилни. Упорито се мълвеше преди известно време, че рапърът е имал връзки с Любо Киров и Миро от „ Каризма”, преди да пробие като независим реализатор, написа " Уикенд ".

Криско и половинката му Цветелина Петрова станаха родители в края на септември. Доскоро те криеха щерка си Амая от любопитните погледи поради суеверия, само че към този момент не се тормозят да я демонстрират. Бебето скоро стана на 5 месеца и рапърът за първи път разгласява негова фотография в обществената мрежа. Талев показа, че денят му стартира най-добре, когато е със фамилията си. Заради многото работни задължения и нощни участия той постоянно отсъства от вкъщи си, само че в свободното си време е напълно отдаден на жена си и щерка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР