Преди да си помислите, че това са поредните банални щуротии,

...
Преди да си помислите, че това са поредните банални щуротии,
Коментари Харесай

Само за дами! Вие си мислите, че са ужасни, а мъжете точно по тези неща си падат

Преди да си помислите, че това са следващите банални дивотии, в които не вярвате, спрете за миг и прочетете идващите редове. Сигурно и вие имате бенка на върха на носа, която ненавиждате или щръкнали уши, заради които не бихте могли да ходите с вързана коса. Това може мощно да ви тормози, само че за срещуположния пол да бъде невъобразимо секси. Това са много странни неща, които напряко подлудяват мъжете:

1. Отегчен взор
Някои мъже в действителност не могат да устоят на по-пиперливи дами, които реагират негативно на всяка тяхна имитация. На моменти те гледат отегчено, а представителите на мощния пол напряко имат чувството, че ги ненавиждат. Но както знаем, от любовта до омразата има единствено една крачка и от време на време напрежението в това разстояние работи възбуждащо за мъжете.

2. Лоши танцьорки
Повечето дами мислят, че танцуват като богини, само че не биха могли да бъдат по-далеч от истината. Старанието и пристрастеността, с която правят своите некоординирани придвижвания, обаче, притегля погледите и сърцата на всички мъже.

3. Уморени очи
Сещате се, оня вид очи, на които ъгълчетата падат леко надолу. Актрисата Ан Хатауей има такива огромни тъжни очи и се радва на забележително мъжко боготворене.

4. Дрезгав глас
Плътен и бездънен женски глас … Дали има мъж, който да не го намира за безпределно възбуждащ и секси?

Заострени кучешки зъби
Сигурни сме, че това им припомня неотразимата Кейт Бекинсейл във кино лентата „ Подземен свят “ и не могат да устоят на дами с сходни „ вампирски “ зъбки. Дори и леко прегърбен, един естествен до приблизително огромен нос основава аристократична романтика и разсънва у мъжете нечисти намерения.

Разрошени коси
Да, мъжете рядко биха се възбудили от идеално сресана коса. Буйните къдрици или просто една небрежна прическа работи като същински афродизиак за мъжката половина от човечеството.

Абсолютно пренебрежение
Ако един мъж се пробва по всевъзможен метод да ви направи усещане, а вашето изражение не демонстрира нищо друго, с изключение на тотално пренебрежение и досада, не си мислете, че сигналите ви са вярно разкодирани. Напротив, по този метод единствено още повече подклаждате пристрастеностите, защото мъжете намират такова държание за предизвикателно и възбуждащо.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР