Преди да се задоми с настоящия си съпруг, Сашка Васева

...
Преди да се задоми с настоящия си съпруг, Сашка Васева
Коментари Харесай

Сашка Васева: Бях влюбена в известен мафиот

Преди да се задоми с сегашния си брачен партньор, Сашка Васева била ухажвана от доста мъже, измежду които и много състоятелни и авторитетни.

Един от тях бил починалият необут Поли Пантев, в който по-късно Сашка бясно се влюбила. Един ден той й се обадил, показал й се и споделил, че е неин обожател, след което я поканил в несъществуващия през днешния ден столичен ресторант „ Тримата мускетари”.

„ Появи се с букет от 100 рози. Червени. Явно беше проучил авансово моята привързаност към розите, тъй като постоянно в интервютата си цитирах Екзюпери. Вечерта беше невероятна. Храната беше изумителна, с екзотични ястия. Беше схванал, че боготворя октопод в специфичен гръцки сос. След това ме заведе в нашумелия тогава „ Замъка Хранков” в Драгалевци”, споделяла е Сашка Васева.

Същата вечер й предложил да живее в един от жилищата в мегалуксозния хотел, както и да разполага с кола с водач. Покрай тази оферта, поискал да бъдат и интимни. Само че певицата му декларирала, че това е невероятно на първа среща с който и да е, пък бил той и самият Поли Пантев.

„ Определено засегнах богаташкото му достолепие на човек, който може да си купи всичко с пари… Той се засегна, само че не го сподели. Намери метод да ме остави в орбитата си. Назначи ме да ръководя музикалната къща „ Мегаденс”, която потегли амбициозно и в случай че не бе моя дебелоглав, през днешния ден може би щеше да е по-мощна от „ Пайнер”. И не пропусна да ми натрие носа, като ми демонстрираше какво съм изпуснала”, спомняла си е Дупнишката Мадона. Поли Пантев преднамерено парадирал, че в компанията му постоянно има красиви дами. Появявал се с по 3-4 мадами в офиса, където Сашка работела, с цел да предизвика ревността й.

Междувременно не пропущал неин концерт. Тя пък лека-полека се влюбила в него. „ Той ми забрани да отида на концерта на Иво Карамански и Грета Ганчева в НДК… Ревнуваше нещо... После постъпих като Сашка Васева. Една вечер той пристигна в дискотека „ Дилано” на „ Стамболийски” и „ Позитано”. Придружаваха го две хубавици... Някаква вълна ме тласна, не ме интересуваше с кого е, кои са хубавиците. Отидох при масата му и му споделих, че съм влюбена в него.

Вече знаех, че са го подгонили от държавното управление. Разбрах, че е продал къщата си в Драгалевци за 3 милиона $ и че на сутринта отпътува за Аржентина… Поли поръча уиски за цялото заведение. А аз си фантазирах, че довечера ще бъде наша. Обидена си потеглих, а той ми се обади по-късно по телефона. Каза ми: „ Моля те, върни се, давам ти Щатски долар 3000, с цел да изпееш „ Левовете в марки”. Казах му: „ Поли, парите не са всичко...” И му затворих. На другия ден споделих на юриста му, че напущам фирмата”, спомня си Сашка Васева. Минало много време преди ориста да ги събере още веднъж. С

лучило се в дискотека „ Малибу” в Златни пясъци. Поли Пантев бил седнал край бара с другар. Още с влизането Сашка го забелязала. „ Зърнах го и се разтреперих. Опитах се да се скрия в тълпата, само че... Явно Поли също ме е мернал и по едно време диджеят разгласи моето наличие по микрофона”, разказвала е Дупнишката Мадона. До нея незабавно се появила сервитьорка, която й споделила, че Поли Пантев я кани на неговата маса. Сашка приела и компанията се преместила на едно от ВИП-сепаретата.

„ Поли седна компактно до мен. За няколко минути събра всичките ми мечти в едно. Галантен, гальовен... Всичко, за което бях мечтала. Каза ми, че аз съм любовта му. Не знам до каква степен е бил откровен, само че след това напуснахме заведението и цяла нощ обикаляхме Варна. Завършихме вечерта в едно „ Пийп шоу”, евентуално отново негова благосъстоятелност. И тъкмо там му звъннаха и му оповестиха, че една жена преди малко е родила. Всичко свърши.

Той отпътува за София. По-късно разбрах, че това е дамата, която срещнал след моето овакантяване на фирмата”, споделя Сашка. Няколко месеца по-късно тя среща своята „ сбъдната любов”, както назовава брачна половинка си Христо. Вече била станала майка за първи път, когато научила, че Поли Пантев е бил погубен на остров Аруба. И до през днешния ден не пропуща да възпламени свещичка за него, написа „ Блиц”.
тагове сашка васева мафиот поли пантев
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР