Преди да се вземе решение за предоставяне на военна помощ

...
Преди да се вземе решение за предоставяне на военна помощ
Коментари Харесай

Димитър Стоянов за военната помощ за Украйна: Трябва да се направи оценка на риска


Преди да се вземе решение за даване на военна помощ на Украйна, би трябвало да се направи оценка на риска, сподели пред публицисти служебният министър на защитата Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва във връзка предложенията на ГЕРБ-СДС и " "  страната ни да изпрати военна помощ на Украйна.

Стоянов разяснява казаното лавийския си сътрудник Артис Пабрикс, че отводът на България да изпрати оръжие за Украйна граничи с изменничество, с думите: " България е суверенна страна и извършва решенията на Народното събрание ".

" Има решение от 47-ото Народно заседание, където е казано каква помощ би трябвало да се оказва, тъй че ние съблюдаваме прецизно това, което е решено от Народното събрание. Нямам табиет да подлагам на критика непознати политици, само че ще кажа, че България е суверенна република и си взема решенията вътре в страната, а не от някоя балтийска столица или където и да е другаде. Ние би трябвало да следваме нашия си интерес, а ползата е подобен, какъвто го дефинира Народното събрание ".

Димитър Стоянов  Димитър Стоянов Димитър Стоянов е роден на 28 октомври 1968 година в Свиленград.   През 1986 година приключва и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов участваха в тържествения обред във връзка връчване на дипломите на офицерите от Випуск " Полковник Борис Дрангов "  – II промяна на Военната академия " Г. С. Раковски ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР