Преди да се регистрират от местна коалиция БСП за България

...
Преди да се регистрират от местна коалиция БСП за България
Коментари Харесай

22-ма в битката за кмет в София frognews.bg

Преди да се записват от локална коалиция " Българска социалистическа партия за България " обявиха, че потеглят мощни и обединени към успеха. Сред целите им са обзор на договорите за концесии, приватизациите и продължаващото презастрояване на столицата.

Ваня Григорова, претендент за кмет на локална коалиция " Българска социалистическа партия за България ": " Ние тръгваме за победа. Няма по какъв начин да мислим за поддръжка на различен претендент, считаме, че балотажът най-малко ни е обезпечен. Основният ни конкурент е апатията на хората. "

Кандидатът на коалиция " Синя София " Вили Лилков дефинира направеното през последните години в столицата като напредък без развиване. Според него, новият кмет би трябвало да познава добре проблемите на столицата, каквото не вижда у съперниците си. По думите му, приказват констативно.

 

" Кандидатът, който издигнаха ГЕРБ, не познава София, не е политическо лице, не е заемал политически позиции. Такова е естеството на неговата работа. Не познава проблемите, още по-малко решенията и в този смисъл ми се коства, че подходиха много лековато в тази ситуация. Сега дали е израз на кадрова рецесия в ГЕРБ или е някаква специфична тактичност аз не зная. На балотаж ще бъда аз. ", уточни Лилков.

 

Карлос Контрера, който също влиза в кметската конкуренция за София, разяснява дали от партията биха подкрепили Васил Терзиев или Антон Хекимян при възможен балотаж: " Няма по какъв начин да подкрепим, който и да е. Твърде са ми демократични и Терзиев, и господин Хекимян. И съгласно мен вратата за диалози е затворена още занапред. Просто подобен им е профилът. Аз даже се удивлявам по повод претендентът на ГЕРБ, тъй като в полза на истината по-консервативни хора гласоподават за ГЕРБ и господин Хекимян е демократичен човек. "

 

Според претендента за кмет на София на " Българска Социалдемокрация – Евролевица " Александър Томов след ръководството на ГЕРБ в столицата има сериозна рецесия: " София не е това, което би трябвало да бъде един европейски град. "

 

Независимият претендент Радостин Василев е регистриран в Общинската изборна комисия при неприключила инспекция на подадената от него подписка в ГРАО. От комисията обявиха за Българска национална телевизия, че в случай че той има 2000 правилни подписа, кандидатурата му ще бъде утвърдена.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР