Преди да се прочуят звездите не са работили толкова престижни

...
Преди да се прочуят звездите не са работили толкова престижни
Коментари Харесай

Тайните на фолка са разкрити! Алисия била продавачка, Преслава шиела бельо, а Борис Дали...

Преди да се прочуят звездите не са работили толкоз влиятелни специалности и са се возили с градския превоз. Ярък образец за това е Слави Трифонов, който преди да изпее "Едно ферари с цвят червен “ е продавал мартеници в подлеза на ЦУМ, напомня Галерия.

Студентът от консерваторията ходел със скъсани обувки и заработвал по 100 лв. от Пижо и Пенда. Алисия пък изкарвала прехраната си като продавачка в магазин за хранителни артикули. Родителите й имали магазинче в кв. “Дружба “ и Ася постоянно ги отменяла.

Когато Виктор Касъмовоткрил гения на Алисия, тя сграбчила микрофона и се отървала от досадното мъкнене на пакетисъс захар и каси с бира, написа Хот Арена. Камелия пък се трудила като лелка шест месеца в детска градина в Чипровци. Там била по заменяне и напуснала що титулярката се върнала, за жал на бащите, които водели отрочетата си в градината. Иван Динев – Устата си докарвал спомагателни доходи като разносвач на списания, само че това било в студентските години.

Преслава пък 3 години е работила като шивачка на долни дрехи за задгранични компании. Плащала и малко и тя тръгнала по заведенията на присъединяване, където Милко Калайджиев я разкрил за Пайнер. Борис Дали е бил персонален водач на кметицата на Бобов дол. Бил е и общински консултант в града от Българска социалистическа партия. Малина работи като ветеринарка за малко време, дори избавила тежко болен кон.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР