Преди да се пристъпи към мярка с онлайн обучение на

...
Преди да се пристъпи към мярка с онлайн обучение на
Коментари Харесай

Сербезова с други мерки отлага онлайн обучението в ковид вълна

Преди да се пристъпи към мярка с онлайн образование на учениците ще се подхващат други ограничения . Това увери министърът на опазването на здравето проф. Асена Сербезова пред медии в коридорите на Народното събрание. Като образец тя даде прекъсване на извънкласните занимания, увеличение броя на тестването на учениците , образование по график.

Преди оповестяването на нови ограничения, те ще бъдат авансово разисквани с МОН и ще бъдат обяснявани на обществото - за какво и въз основата на какво се вкарват.

Министър Сербезова изясни, че на база разбор на индикатори ще бъде взето решение за възможното въвеждане на спомагателни противоепидемични ограничения , като да вземем за пример преустановяването на плановите интервенции, стана ясно още от думите ѝ.
 Министерство на здравеопазването предизвестява: Училищата няма да се разминат с онлайн образованието
Министерство на здравеопазването предизвестява: Училищата няма да се разминат с онлайн образованието

Има 32 каузи за подправени зелени документи

Ежедневно специалистите наблюдават заболяемостта от COVID-19 измежду медицинския личен състав, разпространяването на вируса на районно равнище, заетостта на легловата база в лечебните заведения и така нататък

На журналистически въпрос по отношение на понижаване периодите на изолацията и карантината министър Сербезова разяснява, че това се чака да стане със заповед на основния държавен контрольор при започване на идната седмица основният. Скъсените дни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР