Преди да се посвети на актьорската си кариера, Брад Пит

...
Преди да се посвети на актьорската си кариера, Брад Пит
Коментари Харесай

Какво има да каже Брад Пит на абсолвентите

Преди да се посвети на актьорската си кариера, Брад Пит беше решил да се осъществя в региона на финансите. За тази цел той беше записал да учи счетоводство в университета в Мисури, Спрингфийлд.
 Брад Пит, Лена Дюнам и какво описа актрисата за неловката целувка с сътрудника си
Лена Дюнам за целувката с Брад Пит

И тайното празненство, което са си организирали

Само два месеца преди да приключи обаче, Брад напуща университета и отпътува за Калифорния, с цел да преобърне живота си, като записва уроци по актьорско майсторство. Малко по-късно стартира и блестящата му кариера като акьор и той в никакъв случай повече не се връща към счетоводството.

Очевидно обаче Брад Пит има сантиментални усеща към студентските си години и университета, в който е учил, по тази причина взема решение да поддържа актуалните абитуриенти от Мисури, които тази година приключват при по-необичайни условия, поради пандемията.
 Снимка 460547

Във видео позвъняване Брад Пит поздравява всички завършващи студенти на университета в Мисури, като им пожелава доста бъдещи триумфи.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и за какво актрисата не желае Шайло да се среща с Алия Шоукат
Предупреждението на Анджелина Джоли към Брад Пит

Какво съумя да я подразни

" Вероятно се чувствате доста необичайно, поради карантината и актуалното състояние, в което сте сложени, само че ние всички ви поддържаме. Бъдещето на света е във вашите ръце и тъкмо вие сте тези, които имат опция да го създадат едно по-добро място. Наслаждавайте се, че завършихте сполучливо и мислете огромно! ", разгорещено споделя артистът във видео диалога.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР