Преди да се ожени за дългогодишната си секретарка и любовница

...
Преди да се ожени за дългогодишната си секретарка и любовница
Коментари Харесай

Жената на Банев починала от рак заради Евгения

Преди да се ожени за дългогодишната си секретарка и държанка Евгения Банева, Николай Банев има два брака с други дами. Втората му брачна половинка обаче си отпътува по безразсъден метод – унищожена от случката му с напористата заралийка.

Поетесата Дочка Банева заболява от рак, когато научила за серийните изневери на мъжа си. Впоследствие съумяла да се стабилизира, само че интервалът на здраво здраве не траял дълго време. Болестта се завърнала още веднъж и този път била съдбовна, а надарената интелектуалка не могла даже да си отиде спокойна от този свят, писа „ Ретро “.

За трагичната й гибел споделя нейната щерка Раиса, която не е биологично дете на Николай Банев, а негова доведена дъщеря. „ Когато мама към този момент съществено се разболя, до нея доближиха обстоятелства, които я съсипваха – те я нараняваха до степен, че изгуби желанието да живее и да се бори с заболяването. Един подобен трагичен миг беше, когато научи, че Евгения е бременна и след това, когато се роди първото им дете с Банев – Теодора. Майка ми умря дни след раждането й “, споделя през сълзи Раиса.

И продължава: „ Тя знаеше, че Евгения е бременна. Винаги се намираха „ доброжелатели “ от близкото обграждане на Банев, които да й оповестят „ положителните “ вести. Но когато тя пита Банев дали е правилно, той постоянно отричал. Отрича и в деня, в който се ражда Теодора. Майка ми умря в същия месец. Тя го пита: „ Има ли нещо, което ти се е случило през днешния ден и би трябвало да ми го кажеш? “, той й дава отговор: „ Не, не е правилно! “… Доката всичко това се е случвало в живота му на открито, той демонстрираше показна грижа към майка ми. В болничното заведение й подредиха стая, занесе тв приемник, назначи денонощна защита пред стаята й. В момента, в който влизаше някой в стаята й, Банев безусловно след минутки се появяваше “, спомня си Раиса.

В интервала, до момента в който Дочка се опитвала да надвие рака, олигархът не се свенял да демонстрира любовницата си пред света. На банкет на президента Георги Първанов, на който той бил поканен със законната си жена, завел любовницата си, а клюката за това стигнала до Дочка и я сринала до основи.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР