Преди да се кандидатира и да спечели изборите за държавен

...
Преди да се кандидатира и да спечели изборите за държавен
Коментари Харесай

Как Иванка и Тифани Тръмп харчат милионите си

Преди да се кандидатира и да завоюва изборите за държавен глава, Доналд Тръмп бе известен като огромен предприемач и вложител със забележително положение и стабилен брой парцели. И това негово финансово състояние се е трансформирало единствено към по-добро.

А най-облагодетелствани от него са двете дъщери на Доналд Тръмп . Иванка е с 12 години по-голяма от сестра си Тифани. В момента тя е в ролята на консултант на своя татко, само че на нас ни е мъчно да я възприемем като нещо друго от капризната щерка на един милиардер.

Въпреки че Иванка и Тифани са много разнообразни, те имат един общ гений - умеят да харчат с лекост милионите на татко си .
 Снимка 433748

Колкото и необичайно да ни звучи, по-голямата щерка на американския президент е похарчила най-вече пари не за облекла и обувки, а за творби на изкуството.

Домът й е цялостен с картини и статуи на обща стойност към 25 милиона $ , множеството от които са закупени с парите на тати. А измежду тях се отличава картина, направена от към този момент използвани дъвки, както и други ексцентрични артистични хрумвания, които костват цяло положение.

Като заговорихме за дома на Иванка Тръмп, в който живее със брачна половинка си Джаред Къшнър, той в действителност не е техен, а е чартърен - цели 15 хиляди $ на месец .
 Снимка 433749

Съпрузите влагат сериозна сума в образованието на щерка си Арабела. Годишната такса за учебното заведение й е към 26 хиляди $ и се повишава с всяка последваща година.

Разбира се, няма по какъв начин да пропуснем и дрешника на Иванка, който също си е цяло положение. Неведнъж сме я виждали с бижута за хиляди долари, като върхът й е златна гривна за 10 000 $ .

Само за срещите на върха на Г-20 дъщерята на американския президент подбра тоалети на стойност над 12 хиляди $. А дрешникът й за президентското посещаване във Англия неотдавна се прави оценка на над 20 хиляди $.
 Снимка 433750

Иванка обича да харчи огромни суми и за ваканции, изключително когато те включват каране на ски - като 330 хиляди $, изхарчени в Аспен . А преди години двамата с Джаред Къшнър пръснаха повече от 50 хиляди $ за отмора в Доминиканската република, написа The Richest.

И до момента в който за метода на живот на Иванка Тръмп знаем много детайлности, за този на по-малката й сестра Тифани имаме доста по-ограничена информация. Тя е отгледана от някогашната брачна половинка на американския президент Марла Мейпълс, а той се е погрижим нищо да не й липсва. Все отново, животът й е надалеч по-малко разхитителен.
 Снимка 433751

Днес Тифани е на 25 години и има положение от 10 милиона $. Това може да ни звучи доста, само че не и спрямо благосъстоянието на Иванка от 300 милиона $. По-голямата част от милионите по-малката щерка на Доналд Тръмп харчи единствено и само за себе си.

Тя има доста богати и известни другари, с които животът й е безконечен ваучър. Пътувания, първокласни заведения и всичко, за което едно момиче на нейните години може да си мечтае.
 Иванка Тръмп, #UnwantedIvanka и за какво всички се подиграват на дъщерята на американския президент
Когато Иванка Тръмп е непотребна

Отново стана обичан воин в интернет

Тифани се среща с актуалното си гадже на следващата си почивка - в Гърция. А преди години й се е налагало да си записва среща при татко си, с цел да му желае джобни пари.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) на Апр 27, 2019 в 1:15 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР