Преди да настъпи ретроградната Венера, едно друго астрологично събитие ще

...
Преди да настъпи ретроградната Венера, едно друго астрологично събитие ще
Коментари Харесай

Транзит на Меркурий във Водолей до 16 март дава свобода в общуването

Преди да настъпи ретроградната Венера, едно друго астрологично събитие ще промени живота ни – преносът на Меркурий във Водолей. Движението на планетата към този момент стартира на 17 януари и ще продължи до 16 март.

Основното, което би трябвало да знаем за интервала, е че той ще ни даде цялостна независимост в общуването. Това значи, че някои ще имат триумф в намирането на половинка, други ще подобрят връзката на работното място, а трети ще преоткрият какъв брой е хубаво да споделиш с другар, написа Tialoto.bg.

Какво да чакаме от преноса на Меркурий във Водолей?

Както към този момент стана ясно, хората няма да се тормозят да поддържат връзка намерено и да демонстрират възприятията си на другите. По време на преноса някои ще открият, че имат заложби, които са потискали и ще развият въображението и капацитета си за реализацията на новите си хрумвания.

И защото общуването ще бъде в основата на всичко, това значи и да започнете да участвате допълнително групови занимания и планове, както и да оставите разликите встрани, с цел да можете да работите по-лесно в екип.

Астролозите поучават да говорите повече за това, което чувствате, само че да мислите преди да изречете каквото и да е. Причината е, че всред хората, с които сте решили да споделяте, може да има някой, който не ви мисли положително.

Промени за зодиите по време на преноса на Меркурий във Водолей

Овен – разширете обществените си контакти. Излизайте повече с другари на открито и се включете в дела, в които може да дадете вашия принос.

Телец – в случай че подобрите връзките си с сътрудниците, работата ще ви спори доста повече. Отдадени сте на кариерата, само че не подценявайте обичаните си хора поради нея.

Близнаци – излезте от зоната си на комфорт. Вместо да се оплаквате, че нямате развиване, направете нещо ново и непознато, с цел да разширите познанията си.

Рак – внимавайте при сключването на контракти и покупко-продажби. Не бъдете прекомерно стиснати, когато някой ви изиска нещо, само че и имайте едно мислено – някой може да ви употребява.

Лъв – правете повече взаимни отстъпки. Не може постоянно да бъде на вашето. Внимавайте какво говорите, тъй като може да ви извърнат тил.

Дева – пробвайте се да бъдете по-продуктивни на работното място. Питайте, в случай че не разбирате нещо, с цел да не губите време. През преноса ще би трябвало да помислите по какъв начин да бъдете по-организирани.

Везни – време е да му отпуснете края и да спрете да мислите какво ще кажат хората. Направете си графика по този начин, че да имате повече свободно време за излизане по клубове и мечтани пътувания. Романтиката ви чака.

Скорпион – обърнете внимание на фамилията, което през интервала би трябвало да бъде най-ценното за вас. Ваши близки ще имат потребност от поддръжка или помощ. Не им обръщайте тил!

Стрелец – в един миг ангажираността ви внезапно ще нарасне. Ще поддържате връзка с лекост с близки и сътрудници. Ако съумеете да бъдете по-гъвкави, ще се справите с напрежението, което ви чака.

Козирог – доста пъти показвате, че не умеете да си вършиме сметка. По време на преноса на планетата планирайте парите за належащите разноски. Не позволявайте връзката ви да се унищожи поради материалните ви усложнения.

Водолей – ще сте по-разсеяни от нормалното, което ще ви попречи на работата или персоналния живот. Не споделяйте всичко, тъй като не е изключено да откраднат хубавите ви хрумвания.

Риби – стига сте мислили за другите, погрижете се за себе си! Бъдете по-предпазливи в общуването с хората. Някои може да ви подведат, че имат потребност от поддръжката ви, само че в действителност да ви употребяват за друга цел.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР