Преди да излязат резултатите от разследването за катастрофата край Своге

...
Преди да излязат резултатите от разследването за катастрофата край Своге
Коментари Харесай

Каракачанов: Да излязат резултатите от разследването, тогава да мислим за приемане на оставките

Преди да излязат резултатите от следствието за злополуката край Своге и да се види каква е същинската причина не би следвало да се одобряват оставките. Това съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов, съобщи БГНЕС. Каракачанов разяснява опцията подалите оставка трима министри - Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, поради тежката автобусна злополука край Своге, която провокира гибелта на 17 души, да останат на постовете си.

„ Ако се окаже, че злополуката е напълно неточност на водача, кой е отговорен за това? Още повече, че става въпрос за едни министри, които могат да бъдат предпазени като погледнем тяхната работа. Ако тези оставки бъдат импортирани и това е мнението на нашия съдружен сътрудник – ГЕРБ, би следвало те да бъдат подкрепени. Лично аз считам, че не би трябвало да се бърза “, акцентира Каракачанов. Той напомни, че крайното решение ще бъде разисквано на Коалиционен съвет, който ще се организира идния понеделник.

По мотив напрежението в обединението поради този случай, Каракачанов съобщи: „ Трябва да има естествен разговор. Има ли разговор, има съгласие. Няма ли разговор, в случай че всеки реагира когато и както откри за нужно, се получават сходни разнобои “.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР