Преди да излязат резултатите от разследването на инцидента край Своге,

...
Преди да излязат резултатите от разследването на инцидента край Своге,
Коментари Харесай

Каракачанов не приема оставките на тримата министри преди края на разследването

Преди да излязат резултатите от следствието на случая край Своге, не би трябвало да се одобряват оставките на министрите. Това сподели пред публицисти в Народното събрание вицепремиерът Красимир Каракачанов, представен от Агенция Фокус.

На въпрос с оглед идното гласоподаване на оставките дали се тормози, че още веднъж ще би трябвало да постави синята каска, Каракачанов отговори: „ Не се тормозя. Има ли разговор – значи има и съгласие. Няма ли естествен разговор, в случай че всеки реагира както и когато откри за нужно, се получават сходни разминавания ".

На въпрос дали ще влязат три оставки в Народното събрание в понеделник, той отговори: „ Не знам. Аз показах своето мнение – преди да излезе следствието и да се види каква е същинската причина, не би трябвало да се одобряват оставките. Ако излезе, че грешката е напълно на водача... Все отново става дума за едни министри, които могат да бъдат предпазени, в случай че погледнем тяхната работа. Ако тези оставки бъдат импортирани, би следвало те да бъдат подкрепени ", сподели още Каракачанов.

На въпрос дали се пробва да тушира напрежението сред Волен Сидеров и Валери Симеонов, той отговори: „ Не ми е работа да туширам никакво напрежение. Гледам да внеса повече успокоение. Трябва да има разговор освен в дребната, само че и в огромната коалиция. Редно беше да бъдем осведомени за оставките, а не да научаваме за тях от медиите ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР