Преди да говорим по всички теми, които са важни за

...
Преди да говорим по всички теми, които са важни за
Коментари Харесай

Свиленски: Излизат сигнали за купуване на гласове от Манолова. С купен вот ли ще управлявате?

" Преди да приказваме по всички тематики, които са значими за България и евроориентацията,доходите и налозите, и бизнеса, живота на хората е доста значимо какво декларират партиите преди изборите. Само последните два дни станахме очевидци на заявки от партии, претендиращи за смяна, претендиращи за ръководство да декларират, че България би трябвало да бъде зачеркната, че България не би трябвало да съществува като страна. Въпросът ми е към всички сътрудници: да кажат своето мнение по това мнение на господин Трифонов от „ ИТН “, че Европа би трябвало да стане една страна обща и България да не съществува на картата на Европа като страна, тъй като видите ли Унгария и Орбан не приемали Истанбулската спогодба и се връщаме на дебата за Истанбулската спогодба “, разяснява в избирателен спор по Българска национална телевизия Георги Свиленски, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24-ти МИР-София.

„ Приемате ли, че би трябвало още веднъж да се връща дебата, тъй като господин Трифонов споделя: " Сега не му е времето, само че по-късно може би ще би трябвало да се случи това ", обърна се Свиленски към участниците от другите политически обединения в тв дебата. Той уточни: „ Това е доста значим детайл, с цел да приказваме за всички тези неща, за които вие говорите. Ако я няма България на картата, има ли значение къде ще влезем? Сега, в навечерието на изборите, когато излизат сигнали за пазаруване на гласове, скърбя, че тук е господин Делчев, а не госпожа Манолова, която е началник на партията. От тяхната партия бе хванат претендент, който е упрекнат в пазаруване на гласове “.

Свиленски изрази мощно отвращение: „ Това може ли да се случва в 21-ви век, по този начин ли смятате да управлявате? С платен избор и болшинство? “.

Той разяснява и тематиката с влизането на страната ни в Еврозоната: „ Тази дата 01.01.2024г. не знам кой я измисли. Тази дата, това не зависи от нашето държавно управление, зависи от Европейския съюз и Европейската банка. Никой към този момент не ни е споделил по кое време ще влезем, по какъв начин ще влезем. Това, което споделяме ние е, че би трябвало да влезем след разискване тогава, когато България е подготвена и приходите на жителите са шоково нараснали, тъй като с тези приходи, в случай че влезем в Еврозоната доста българи ще пострадат. Тоест, - да. Влизане в Еврозоната, само че тогава, когато приходите и стандартът биват изравнени. Българска социалистическа партия е партията, която вкара България в Европейския съюз с ръководител Сергей Станишев и държавно управление на Българска социалистическа партия. Г-н Станишев е европейски народен представител сега. "

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР