Преди да арестуват обвинения Йоан Матев разследващите са имали друг

...
Преди да арестуват обвинения Йоан Матев разследващите са имали друг
Коментари Харесай

Нови разкрития по делото срещу Йоан Матев за убийството в Борисовата градина

Преди да арестуват обвинявания Йоан Матев проверяващите са имали различен обвинен за убийството на 15-годишния Георги Игнатов,съобщава bTV.

По случая е проверяван Патрик Първев, който получи присъда от 6 години затвор за това, че е пребил 3-годишно дете. Месец след убийството в Борисовата година той попада в ареста на националното разследване. И до момента в който полицията търси обвинен, младежът признава, че той е килърът.

Пред съда обаче Патрик изрично отхвърли, че има нещо общо с убийството. Разказа, че съкилийниците му са го тормозили, тъй като им заприличил на самотния бегач от парка, търсен от управляващите. Така под напън Първев разказал, че е взел 2000 лв., с цел да прободе смъртоносно Георги Игнатов. А след това се отметнал от думите си.

" Патрик е пребиван, беше изработен опит за обезчестяване с него и под въздействието на това той е бил склонен на всичко, единствено да го оставят на мира, в това число и за Борисовата градина ", сподели юристът на Първев Соня Алексиева.

По думите ѝ той в никакъв случай не е ходил в Борисовата градина и не познава Георги. Разпитван бил тъкмо, когато се търсеше възможния причинител на закононарушението.

Патрик съобщи, че не е подписвал признанията. А съдът назначи графологична експертиза, с цел да откри дали неговият автограф стои под показанията му от ареста.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР