Преди четири години талантливият футболист на Добруджа Емо Ангелов претърпява

...
Преди четири години талантливият футболист на Добруджа Емо Ангелов претърпява
Коментари Харесай

Да помогнем на бивш футболист да стане от инвалидната количка

Преди четири години надареният футболист на Добруджа Емо Ангелов претърпява тежка злополука, която едвам не лишава живота му. Той оцелява след траяла цели 47 дни борба. За страдание, в резултат на жестокия случай получава квадриплегия и остава прикрепен към инвалидната количка.

Днес младото момче, единствено на 22 години, не е изгубило вяра, че един ден още веднъж ще се изправи на крайници и ще може да се върне към естествения си живот. Надежда му дават и от профилирана клиника в Тайланд. За лекуването в нея обаче са нужни непостижимите за фамилията му 252 хиляди $.

С цел да поддържа Емо, да призове оптимален брой хора да му подадат ръка и оказват помощ в сложния миг, екипът на Bulgarian Football Shirts провежда благотворителен търг във " Facebook ". В аукциона, който стартира публично през днешния ден в 10:00 ч. и ще продължи седмица - до 20:00 ч. на 22 декември, ще бъдат разиграни голям брой скъпи спортни продукти с висока колекционерска стойност.

Сред най-атрактивните са дарена персонално от Стилиян Петров фланелка на Астън Вила; предоставена за идеята от фамилията на Григор Димитров тениска на Гришо; тенис ракета на Цветана Пиронкова; носени персонално от Владимир Николов и Цветан Соколов волейболни фланелки на националния тим на България и доста други.

В благотворителната самодейност ще бъдат разиграни и фланелки на Филип Кръстев, Кирил Десподов, Иван Турицов, Тодор Неделев, Димитър Илиев, Даниел Димов и други наши някогашни и сегашни национали. Място в търга ще намерят и боксови ръкавици с подпис на Тервел Пулев, спортни екипи на сестри Стоеви, Пламена Митков, Мартин Чой, Станимира Петрова и спортни продукти и сувенири, дарени от Димитър Кузманов и " златните " ни девойки.

Всеки, който има предпочитание, може да помогне по някакъв метод на Емил. Дори и да не успее да поддържа финансово идеята, то най-малкото, което може да направи, е да показа информацията за търга или да подари продукт, който би провокирал интерес и генерирал средства.

Дарителска банкова сметка на Емo Ангелов:

Общинска банка

BIC: SOMBBGSF

IBAN: BG15 SOMB 9130 1068 3770 02

Емo Николаев Ангелов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР