Преди четири години Мария Бакалова даде на всички българи нов

...
Преди четири години Мария Бакалова даде на всички българи нов
Коментари Харесай

Мария Бакалова все по-близо до нова номинация за Оскар

Преди четири години Мария Бакалова даде на всички българи нов мотив за горделивост, откакто бе номинирана за Оскар в категорията за най-хубава актриса в поддържаща роля ". Очакваше се, че от този момент кариерата ѝ ще тръгне внезапно нагоре и пред нея ще се открият повече благоприятни условия. А новината за идната по-голяма роля на Мария Бакалова към този момент научихме предходната година.
 Мария Бакалова най-сетне сподели по какъв начин тъкмо е схванала, че е номинирана за Оскар
Мария Бакалова най-сетне сподели по какъв начин тъкмо е схванала, че е номинирана за Оскар

Ето я прочувствената, откровена и неподправена реакция на родната актриса

Тогава стана ясно, че актрисата ще изиграе първата жена на Доналд Тръмп и майка на три от децата му - родената в Чехословакия - Ивана.

Биографичният филм " Стажантът " ( " The Apprentice " ) на режисьора Али Абаси е разгласен като роман за властта и упоритостта, разположен в свят на корупция и машинация. Сюжетът се концентрира върху напъните на Тръмп да построи бизнеса си с недвижими парцели в Ню Йорк през 70-те и 80-те години, както и наблюдава началото на връзките му със скандалния юрист Рой Кон (Джеръми Стронг).

Във кино лентата ще си партнира и със Себастиан Стан, когато познаваме от Mаrvel вселената, а този път ще влезе в ролята на младия Доналд Тръмп.

И в случай че до момента тези обстоятелства бяха известни, то последните вести към " Стажантът " ни дават мотив още повече да се вълнуваме за премиерата му.

Преди са стигне до феновете обаче, филмът ще бъде показан на тазгодишния фестивал в Кан и ще има късмет да се пребори за премията " Златна палма ".

Събитието е едно от най-престижните във филмовата промишленост, а като се изключи че заглавията, които биват допускани до формалната му стратегия, не са доста, постоянно влизат в полезрението на критиците и за премиите Оскар. Това значи, че пред още веднъж има опция за номинация от Академията, четири години след триумфа ѝ с " Борат 2 ".

" Нямам думи, с които да опиша възприятията, които изпитвам сега... Вълнувам се, щастлива съм, не мога да допускам, че това се случва! Кан е мой обичан фестивал, обичан е на всички ценители на киноизкуството и точно поради това съм на седмото небе, че нашият филм ще стартира своя път тъкмо оттова, освен това от формалната селекция ", са първите думи на а след конференцията, на която са били оповестени селектираните за събитието заглавия.
 Мария Бакалова в
Мария Бакалова в " кожата " на Ивана Тръмп

Българската актриса ще изиграе първата брачна половинка на Доналд Тръмп в нов филм за живота му

Първи реакции за новия филм с нейно присъединяване - " Стажантът ", може да чакаме след 77-ото издание на фестивала в Кан, който ще се организира от 14 до 25 май.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР