Преди четири дни Малума отбеляза своя 29-и рожден ден. При

...
Преди четири дни Малума отбеляза своя 29-и рожден ден. При
Коментари Харесай

Отправи ли насериозно Малума предложение за брак

Преди четири дни Малума означи своя 29-и рожден ден. При това в страхотна звездна компания. За персоналния си празник, колумбийският реализатор бе заобиколен от голям брой другари и, несъмнено, половинката си Сузана Гомес.
 Малума на 29
Малума на 29

Колумбиецът, за който всички приказват

Във видео, споделено в обществените мрежи, до момента в който духа свещичките на тортата, Малума закачливо си пожелава да се ожени. След което се обръща към приятелите си, измежду които се открояват Марк Антъни, Надя Ферейра и Дейвид Бекъм и възкликва: " Пръстенът! Пръстенът! "

54-годишният Антъни реагира бързо и му подава пръстен, а през това време Сузана Гомес, досещайки се какво се случва, покрива лицето си. Всички се засмиват, а рожденикът целува приятелката си и духва свещите.

????| Maluma festejando su cumpleaños junto a Susana Gómez, Marc Anthony, Nadia Ferreira y David Beckham.????

HAPPY BIRTHDAY MALUMA
— Maluma Updates (@Maluma_Updates)
Според Hola! Малума е по отношение на Гомес, която също е родом от Колумбия и се занимава с архитектура и интериорен дизайнер, от лятото на 2020 година Макар и, изпълнителят по този начин и в никакъв случай да не разгласи публично връзката си. Все отново, има някои негласни потвърждения за нея - когато Малума слезе от сцената по време на осъществяването си на премиите Billboard Latin Music Awards през предишния септември, особено, с цел да поздрави Гомес.

И в този момент виждаме изпълнителя на на " Borro Cassette " и приятелката му дружно - освен да честват рожден ден, само че по време на звездната женитба на Марк Антъни с Надя Ферейра в Маями.
 Марк Антъни, Надя Ферейра и сватбената цремония в Маями
Марк Антъни го направи за четвърти път

Никога не е късно за ново начало

А по отношение на това дали може да чакаме нов албум, след издадения през 2020 година Papi Juancho, Малума неотдавна направи лек намек. На 31 декември артистът показа видео, с което отдаде респект на Papi Juancho - персоналният му псевдоним, за който сподели, че е " към този момент време да се сбогува вечно ". И че е ред да показа Don Juan. Това изявление накара почитателите да повярват, че следва нов албум.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР