Преди час започна традиционната ежегодна пресконференция на руския президент Владимир

...
Преди час започна традиционната ежегодна пресконференция на руския президент Владимир
Коментари Харесай

Владимир Путин дава традиционната си пресконференция

Преди час стартира обичайна годишна конференция на съветския президент Владимир Путин. Тази година събитието се организира при рекорден интерес - упълномощени са повече от 1700 публицисти от целия свят.

Пресконференцията стартира с къса информация за стопанската система на Русия и упованията за бранша. Русия би трябвало да стане петата в света стопанска система, завия Путин.
Владимир Путин, президент на Русия: Нуждаем се от пробив. Трябва да скочим в нов софтуерен стадий. Без това страната няма бъдеще. Това е кардинален въпрос и ние би трябвало да го разберем. Но по какъв начин да го създадем? Трябва да концентрираме ресурсите, с които разполагаме, в най-важните области за развиване. А по какъв начин да организираме тази работа? Да се дадат едни пари? Без да има ясна цел, не може да има съответни резултати. Първо се търсят съответни планове, а по-късно запаси.
Обтегнатите връзки с Вашингтон и Запада като цяло - е тематиката, за която се чакат най-вече въпроси. Анализатори допускат, че няма да се размине и без питания, свързани с непопулярната пенсионна промяна.

Путин дава отговор на въпроси на публицисти за 14-и път от идването си на власт. Очаква се конференцията да продължи минимум 3 часа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР