Преди час започна поклонението пред легендарната Стоянка Мутафова. За да

...
Преди час започна поклонението пред легендарната Стоянка Мутафова. За да
Коментари Харесай

В Сатиричния театър си взимаме последно сбогом със Стоянка Мутафова

Преди час стартира поклонението пред именитата Стоянка Мутафова. За да си кажат последно довиждане с обичаната на генерации българи актриса, в Сатиричния спектакъл се събраха нейни близки, сътрудници, другари и фенове.

Една ера в българския спектакъл и кино си отива. Това споделят съвсем всички, които през днешния ден си спомнят за огромната Стоянка Мутафова. Още час преди началото на поклонението се събират първите нейни фенове, които са пристигнали да се простят с нея.
Албена Павлова, актриса: Всичко, което тя носи, целия дух, личността, ироничността, пакостливостта, няма различен човек като Стоянка, който с такова развлечение, удоволствие и неизменност да унищожава клишетата и в персоналния си живот, и в общуването си с приятелите, и на сцената, бидейки актриса.Славчо Пеев, артист: Лудост, едното, другото - висока просвета, доста компетентен човек.Татяна Лолова - актриса: Стоянка е жива. Стоянка е театърът. Стоянка е жизнелюбието. И ние ще я обичаме, до момента в който ни има. Искра Радева - актриса: Отиде си една ера от най-любимите ни комедийни актьори, които в действителност ни караха по-леко да претърпяваме всичко, да го претърпяваме с усмивка, дори със смях през сълзи. Безкрайно доста я обичах и доста ми е тежко, че към този момент я няма.

 © БГНЕС
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР