Преди броени минути стана ясно, че мениджърът на е уволнен

...
Преди броени минути стана ясно, че мениджърът на е уволнен
Коментари Харесай

Ето какви резултати постигна Солскяер за 168 мача в Юнайтед

Преди броени минути стана ясно, че мениджърът на е уволнен след поредицата от слаби резултати на отбора. Временно на негово място е назначен Майкъл Карик, само че управлението ще турси нов управител, който да работи най-малко до края на сезона на " Олд Трафорд ".
Солскяер води британския гранд в общо 168 мача във всички шампионати, в които записа 91 победи, 37 равенства и 40 загуби (54,17 % победи). Той пое тима през декември 2018 година, заменяйки на поста Жозе Моуриньо и след страховит старт и изненадващата победа над ПСЖ в осминафиналите на Шампионска лига бе назначен за непрекъснато.
В първия си цялостен сезон отпред на " алените дяволи " норвежецът реализира класиране в топ 4 и завръщане в Шампионска лига, като повтори това и през идната година, само че по този начин и не съумя да завоюва трофей с отбора. През предишния сезон Юнайтед доближи до финала в Лига Европа, само че загуби от дузпи с Виляреал.
През това лято Юнайтед притегли Кристиано Роналдо, Рафаел Варан и Джейдън Санчо, което накара анализатори и почитатели да чакат сериозна офанзива на купата в Англия от клуба, само че " алените дяволи " се показват доста едва на домашната сцена, като имат пет загуби в последните си седем мача и към този момент изостават с 12 точки от водача Челси.
Играта на " дяволите " в Шампионска лига също е неуверена, като с помощта на мощните изяви на Кристиано Роналдо отборът към момента има положителни шансове да продължи към елиминациите, макар загубата от Йънг Бойс в Швейцария на старта на груповата фаза. Тимът отпадна и от Купата на лигата след загуба от Уест Хям.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР