Преди броени минути Porsche представи най-очакваната модификация на последното поколение

...
Преди броени минути Porsche представи най-очакваната модификация на последното поколение
Коментари Харесай

Запознайте се с новия крал на пистата – 911 GT3 RS

Преди броени минути Porsche показа най-очакваната трансформация на последното потомство 911 – GT3 RS. Наточената версия е още по-подготвена за писта, разполага с още повече аеродинамични детайли и е подготвена за нов връх на Нюрбургринг.
`Запознайте

От Porsche са се погрижили за аеродинамиката, започвайки още от предната част, където е подложен нов по-голям централен нагревател на мястото на предходната настройка с три по-малки. По този метод се отваря повече място за аеродинамични детайли начело. При скорост от 200км/ч, колата е способна да създаде до 409 кг мощ на прилепяне и до 860 кг при скорост от 285км/ч.
`Запознайте

Аеродинамичните детайли не престават и по предния похлупак, калниците, праговете и несъмнено, огромното крило в задната част и интензивният дифузьор в долната част на колата. Задвижването се обезпечава от 4.0-литров боксер с 518 конски сили. Той разполага с нов колянов вал и изпускателна система. Задвижването е задно, а трансмисията е автоматизирана със седем предавки.
`Запознайте

Максималната скорост на колата е 296км/ч, а ускорението от 0 до 100км/ч лишава тъкмо 3.2 секунди. Спирачките са 6-бутални начело и 4-бутални откъм гърба с алтернатива за керамични дискове, а 20-цолови гуми начело и 21-цолови гуми откъм гърба обезпечават сцеплението към пътя. Теглото на колата е едвам 1450 кг, с помощта на потреблението на ултра леки материали.
`Запознайте

Клиентите ще имат опция да поръчат колата с спомагателния Clubsport пакет, без да доплащат за него, като той прибавя защитна клетка в интериора, шестточкови колани, пожарогасител под седалката и карбонови детайли с транспарантен лак.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР