Преди броени дни вицепремиерският син Никола Филипов се венча за

...
Преди броени дни вицепремиерският син Никола Филипов се венча за
Коментари Харесай

Никола Филипов се врече на бръмчалка

Преди броени дни вицепремиерският наследник Никола Филипов се венча за шуменската хостеса Женя Петкова, пресъздавайки приказката за Пепеляшка.

Никола Филипов е наследник на дясната ръка на Пламен Орешарски в държавното управление му – Даниела Бобева.
Младоженците си споделиха заветното „ Да “ в подножието на Мадарския конник. Двойката се венчаха след дълга връзка в стеснен фамилен и другарски кръг. 

Само най-близките на семейството са наясно по какъв начин застаряващата шуменска бръмчалка е съумяла да се вклини в елитарната фамилия на вицепремиера Даниела Бобева и брачна половинка й Любомир Филипов.

Отначало булката била хостеса, а след това се „ издигнала “ до сполучлив инфлуенсър в обществените мрежи. По остаряла традиция Никола Филипов й предложил брак, падайки й на колене. 
ВИП посетители на сватбата им били доктор Калоян Денков и обичаната му Дора. Прави усещане обаче, че щастливата младоженка не е разгласила фотография на свекърва си.

Запознати издават, че Бобева, която е и учител по финанси в УНСС не била по никакъв начин във екстаз от избора на сина си да се венчае за провинциалистка, драпаща да се докопа до елитарното семейство.
Докато свекърът на Женя бе на топ позиция в Министерство на вътрешните работи, а брачната половинка му вицепремиер и спрягана за близка до Ахмед Доган, Женя въртяла онлайн магазин, в който се продавали от хавлиени кърпи до бижута, диадеми, чайове и свещи.

Както сами се досещате битпазар бизнесът на снахата надалеч не кореспондирал с навиците на Бобева и фамилията й. все пак някогашният вицепремиер предпочела да си замълчи, оставяйки наследника си самичък да прозре някои истини. 
Особено неприятна за семейството е манията на младоженката да се подлага на всевъзможни разкрасителни процедури. Както сами се досещате, парите за разкрасяване на застаряващата бръмчалка, излизат от джоба на брачна половинка й.

Към днешна дата фамилията на брачна половинка на Геня Петкова разполага с два жилището, единият от които 96 кв. м., а другият – 109, плюс магазин и къща с двор. При все, че младоженката се разказва като сполучлив пиар и уредник на събития досега не е провела нищо запаметяващо се, с изключение на личната си женитба, за която съгласно осведомени, Никола Филипов е бръкнал много надълбоко в джоба си. 

Въпреки късия си мандат като вицепремиер, Даниела Бобева се прочу с топлите си връзки с Движение за права и свободи посредством брачна половинка й. тя незабавно бива назначена като дясна ръка на Пламен Орешарски по персонално предложение, несъмнено не без благословията на придвижването. По това време брачният партньор й е началник на „ Човешки запаси “ в Министерство на вътрешните работи и стартира всеобща чистка на хората на Цветан Цветанов в системата.

Младоженецът Никола Филипов пък е контрапункт на жена си – топ финансист и специалист по капиталови планове, учил и живял в английската столица. Към днешна дата той е и шеф на компания, както и един от основателите на „ Съвет за стопански и обществени политики “
Източник: Уикенд







 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР