Преди броени дни ви съобщихме новината, че голямата дъщеря на

...
Преди броени дни ви съобщихме новината, че голямата дъщеря на
Коментари Харесай

Славея Сиракова чака дъщеря

Преди броени дни ви съобщихме новината, че огромната щерка на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея, е в трепетно очакване на първата си рожба. Интересното е, че сестра ѝ - Виолета, също е бременна сега с второто си дете. Подробности към персоналния живот и щастливите мигове в фамилията на звездните наследнички научихме в изявление на Славея за предаването "Събуди се ".

Въпреки че не издаде в кой месец е, бъдещата мама разкри името на таткото - Иван, а към края на диалога разкри и пола на бебе, споделяйки с какво неспокойствие чака то да се роди и "... да си я прегърна ", което недвусмислено удостовери, че предстоящата първа рожба на Славея Сиракова ще е... момиче. Славея показа още, че сега се е отдала на безспорна отмора, както и че не се лимитира от никаква храна.

Макар че през последните повече от 10 години тя избягваше месо, в този момент тя си разрешава и месни ястия, с цел да помогне на мъничето да се развива крепко и пълноценно в утробата ѝ. Разчита на водородната вода за справяне с неразположенията по време на бременността и не се тормози за килограмите си. С щастливия предстоящ баща пък я събира общата им пристрастеност към моторите. След като двамата се срещнали, открили, че имат доста общи другари и ползи.

Преди няколко месеца Иван предложил брак на избраницата си с хубав пръстен, само че Славея бе безапелационна, че женитба през тази година няма да има. Двамата с Иван са много смели в проектите си за бъдещото им семейство и мечтаят да имат 3 или 4 деца. А това, което я кара да се усеща още по-щастлива, е фактът, че сестра ѝ също като нея е бременна сега, което пък, по думите ѝ, ще направи двете дами още по-близки.

Въпреки че не бързат със сватбеното празненство, Славея призна, че желае то да е също толкоз приказно като това на сестра ѝ. Припомняме, че Виолета подписа брак с обичания си Георги през 2019 година, а на церемонията кума ѝ бе Славея.

източник:woman.bg

фотография: инстаграм славея сиракова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР