Преди броени дни в София се проведе тазгодишният конкурс за

...
Преди броени дни в София се проведе тазгодишният конкурс за
Коментари Харесай

Плеймейтка стана Мисис България 2019 Интернешънъл

Преди броени дни в София се организира тазгодишният конкурс за най-красиви омъжени дами, в който четири дами бяха отличени с купата "Мисис България " 2019.

Те завоюваха короните си измежду 300 кандидатки от предварителния кастинг, предава Dir.bg.

Една от носителките на оценката е плеймейтката Неделина Цанева, която е собственичка на автокъща и единствено преди няколко седмици подвигна женитба с Йордан Петров. Веднага откакто двамата публично си споделиха "Да ", тя получи покана за присъединяване на 21-вия конгрес за хубост. За брачната гала, която се състоя през октомври в хотел "Езерец ", Благоевград, тя облече впечатляваща рокля без презрамки вид "русалка ", направена особено от дизайнера Стоян Радичев.

Кройката на тоалета с надълбоко V-образно деколте следваше формата на тялото ѝ, а в долната си част завършваше с диплещи се етажи от шифон. За да приключи цялостната си визия за огромния ден, тя носеше яка от дантела към шията си, както и диадема с камъни.

Във втория кръг на "Мисис България ", незабавно след дефилето по публични рокли, тя излезе на сцената дружно със своя брачен партньор, който водещата на събитието попита по какъв начин би се чувствал, в случай че същата вечер се върне вкъщи с победителка. Той отговори, че се е оженил за същинска жена и за него няма значение дали на главата ѝ ще свети корона, тъй като Неделина към този момент свети в сърцето му.

"Мисис България " не е първата лента, която Цанева печели. Тя е носителка още на "Мис Стара Загора " 2014, "Мис София " 2015 и "Best Erotic Model " 2017.

Снимка: Официален профил във Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР