Преди броени дни стартира коледната томбола на верига магазини за

...
Преди броени дни стартира коледната томбола на верига магазини за
Коментари Харесай

Варненски топ бижутери стартираха коледна томбола с награди от чисто злато


Преди броени дни започва коледната лотария на верига магазини за бижута и диаманти . Ако към момента не сте избрали подарък за обичаните си хора, в този момент е  момента да им купите златно украшение. Не единствено тъй като, златото е добра инвестиция чиято стойност постоянно се покачва, а и тъй като в този момент имате късмет да спечелите и подарък за себе си.



Всеки клиент на магазина до края на годината осен специфична опаковка и обичайните празнични отстъпки ще получи специфичен ваучър с който ще взе участие в разпределението на 21 подаръка, които ще бъдат изтеглени онлайн в края на последния ден за тази година.

Златно колие с корона и още две  бижута от злато са по-големите дарове в празничния чоп. Освен тях ще има ваучери за нощувки в обичания хотел на елита - " Империя " -  ситуиран в сърцето на Варна.



Златно и диамантено преживяване и в бутиков  хотел " Antiques & Gold ",   доста и различни  ваучери за магазините, както и за заложна къща " Antiques & Gold " или бутилка вино от златната селекция на компанията. 



Прекрасната вест за томболата на водачите в бижутерийния бизнес в морската столица - Варна, бе презентирана в обществените мрежи от певицата Наташа Монева - българската Ким Кардашиян. Красавицата е лице на марката от дълги години и дойде от Лондон особено с цел да анонсира видеото. Тя ще изтегли и огромните награди в томболата на 31 декември. За повече информация следете и страниците на Antiques & Gold.



Магазините във Варна можете да откриете на ул. " Д-р Пискюлиев "  номер 44 и 66

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР