Преди броени дни, след общественото обсъждане на Бюджет 2020 на

...
Преди броени дни, след общественото обсъждане на Бюджет 2020 на
Коментари Харесай

"Професорът", който обеща да спаси Пловдив с 1 млрд. евро, се оказа...

Преди броени дни, след публичното разискване на Бюджет 2020 на Пловдив, медиите оповестиха за "пенсиониран професор " Божидар Попов, който е предложил да "спаси града, като му подари колосалната сума от 1 милиард евро, написа "Трафик ".

Парите били от негова ноу хау разработка за решение на екологични проблеми, която коствала 9 милиарда евро.

За страдание в случай че някой към този момент пресмята по какъв начин общинската администрация да разпредели въпросния милиард или счита, че "професорът " е жертва на международна интрига на огромните концерни, на които не им дреме за околната среда, ще остане отчаян.

Въпросният "благодетел " не е нито професор, нито пенсиониран. Разконспириран е от някогашния зам. шеф на Софийския затвор Людмил Цанев, който споделя забавни детайлности от биографията на актуалния Ястребовски.

Възрастният мъж е бил "клиент " на пандиза в интервала 2004-2006 година, когато излежава присъда за педофилия. Има още няколко присъди за други закононарушения. Не е професор, нито доцент, нито даже помощник.

Просто не има никаква научна купа. За сметка на това обаче има комплицирана психиатрична диагноза, чиито признаци са непрестанно писане на писма и сигнали до всевъзможни инстанции. В тях той презентира своята "програма " за Новаторство в Областта на Организацията на Труда и Управлението на Националното Стопанство (НООТУНС).

Попов упорства да се сътвори мозъчен концерн, който да поддържа нововъведения, а 2% от приходите след използването им, да се връщат в програмата. Стойността на "ноухау-то " Попов е пресметнал на 60 милиарда лева Смята, че програмата му ще избави България от рецесията.

Докато излежава присъдата си в Централния Софийски затвор, той всекидневно написа писма до управата, в които напомня какъв брой е скъп за страната и пресмята, че за всеки два дни престой в пандиза, страната ни губи по 1 милиард $, тъй като той бездейства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР