Преди броени дни принцеса Шарлот прекрачи за първи път училищния

...
Преди броени дни принцеса Шарлот прекрачи за първи път училищния
Коментари Харесай

Кейт отвърна на удара на Меган

Преди броени дни принцеса Шарлот прекрачи за първи път учебния предел. Тя ще се учи в същото учебно заведение, в което е и батко й - Thomas`s Battersea. Едно от най-елитните образователни заведения на Острова сигурно не е инцидентно определено за кралските наследници.

А Кейт Мидълтън сигурно е една от най-дейните майки и възпитаници. Вчера, 17 септември, тя се появи в учебното заведение на децата си, с цел да участва на тричасова работилница, част от по-голяма акция за психологичното здраве на учениците.

В рамките на нея бе открита и специфична градина, предлагаща доста благоприятни условия за игра на учениците.
 Снимка 443361

Именно тази тематика е водеща в благотворителните акции на Royal Foundation , която остана в ръцете на херцога и херцогинята на Кеймбридж след отделянето на принц Хари и Меган Маркъл.

А дни откакто Меган имаше своята първа независима изява, с цел да показа сбирката си облекла в поддръжка на безработни дами, Мидълтън също изгря в целия си искра , написа Daily Mail.
 Снимка 443362

Точно както Меган, и Кейт приказва дълго и прочувствено пред деца и учители, с цел да изрази своята теза за ролята на учебното заведение в грижата за психологичното здраве на децата.
 Снимка 443359

По думите й, заниманията на открито също оказват сериозен позитивен резултат върху подрастващите. А откакто си потегли, всички останаха с усещането, че херцогинята е доста общителна и земна жена .
 Меган Маркъл, първият й ангажимент след майчинството и фондацията Sussex Royal
Меган разгласи война на Уилям и Кейт

Първият ход на херцогинята

Сигурни сме, че след връщането на Меган от майчинство, все по-често ще виждаме независими изяви на Кейт . И конкуренцията посред им става все по-явна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР