Преди броени дни Преслава се появи в публиката на Като

...
Преди броени дни Преслава се появи в публиката на Като
Коментари Харесай

Видът на Преслава вече е плашещ

Преди броени дни Преслава се появи в публиката на „ Като две капки вода “ в компанията на щерка си Паола. Тя обаче стресна близките с метода, по който наподобява. Мнозина даже подчертаха, че става все по-страшна.

 

Добричлийката бе в публиката на „ Капките “, с цел да чуе по какъв начин я имитира Християна Лоизу в осъществяването на песента „ Дяволско предпочитание “. Парчето и клипът към него е от 2005 година, а публиката и феновете пред тв приемниците се сетиха за метода, по който е изглеждала певицата по това време.

 

Тогава Преслава към момента не бе пристрастена към естетическите процедури и не си бе клъцнала носа. Брюнетката залитна по разкрасителните процедури преди пет години, когато си оряза носа и разгласи, че се е подложила на процедурата сякаш по лекарско наставление.

 

Работата е там, че от този момент до ден сегашен, певицата от лекия род не стопира с корекциите, а носът й не стопира да се смалява. В този ред на мисли съгласно мнозина певицата е замязяла удивително на воин от сериала „ Планетата на маймуните “. Хора от сектора издават, че индивидът, който непрестанно я подтиква да поправя външността си, е мъжът й Павел.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР